BGRegistar.com

Учебен център Елвис Пресли - Обучение

индивидуални онлайн курсове по скайп, качествено обучение в област ресторантьорство, качествено обучение в област хотелиерство, качествено обучение по професия здравен асистент, качествено онлайн обучение за деца и възрастни, легализация от и на всички езици варна, легализация от и на всички езици софия, препоръчан център за преквалификация варна, препоръчан център за преквалификация пловдив, препоръчан център за преквалификация софия, професионален център елвис, професионални офис курсове варна, професионални офис курсове пловдив, професионални офис курсове софия, професионално обучение курсове за татуист, професионално обучение курсове за фризьор, учебен център елвис пресли, център елвис, център за обучение елвис варна, център за обучение елвис пловдив, център за обучение елвис софия, център за професионална квалификация варна, център за професионална квалификация пловдив, център за професионална квалификация софия, център за професионална подготовка варна, център за професионална подготовка софия, център за професионална подготовка софия пловдив, център за професионална преквалификация варна, център за професионална преквалификация пловдив, център за професионална преквалификация софия

Обучение

 

 

Професионален център ЕЛВИС предлага обучение за професионална подготовка, квалификация и преквалификация по едни от най-актуалните за момента професии в страната и чужбина.

 

 

Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet, Front Page, Page Maker, Power Point, Access, 3D Studio Max, Autocad, Illustrator, Photoshop, Corel Draw, Оператор на компютър.

 


Направление професионални офис курсове


Умението грамотно и ефективно да ползвате персонален компютър в днешно време е насъщна необходимост. Нужни са Ви знания, умения и диплома за завършена квалификация за компютърно обучение и за професията избрана от Вас - Компютърен машинопис, Стенография, Уеб дизайнер, Офис - Мениджър, Офис - Асистент, Офис - Сътрудник, Бизнес - Секретар, Счетоводител, Секретар/ка, Брокер на Недвижими имоти, Продавач - Консултант, Библиотекар, Валутен касиер - касиер. Квалификацията по професия ще Ви даде възможност да работите в рекламни, счетоводни, търговски, застрахователни, посреднически, митнически и още много други офис дейности, както и да управлявате Ваш собствен бизнес.

 


Направление в ресторантьорството, хотелиерството и спорта

 

Работа в търговски обекти в системата на хотелиерството и ресторантьорството, в България и в чужбина, заемайки дадената длъжност. Или стартирате собствен бизнес, отворяйки собствено заведение за обществено хранене и се нуждаете от професионално обучение и диплома за завършена квалификация за избраната от Вас професия: Барман, Готвач, Сервитъор, Сладкар, Хлебар-Баничар, Пицар, Дюнер, Транжор, Домакин на стол, Кетъринг, Управител и мениджър на ресторант, Управител на хотел, Администратор, Екскурзовод, Камериерка, Портиер-Пиколо, Аниматор, Фитнес инструктор.

 

 

 

 

 


Направление салони за красота и спорт

 


Професионално обучение - курсовете за Фризьор, Калористика, Маникюрист, Педикюрист, Ноктопластика, Гримиьор, Козметик, Масажист, Татуист, Пиърсинг, Поставяне на мигли, правят осъществяването на Вашата цел възможно. Сертификатът, който ще получите, Ви дава право да упражнявате желаната професия както в България, така и в чужбина, и да откриете собствена фирма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Направление строителство и техника

 

Ако искате да работите в строителството или да монтирате и ремонтирате техника, изборът на професия от направление СТРОИТЕЛСТВО И ТЕХНИКА е точно за Вас.

Завършването на обучението ви дава право да бъдете назначен по професията или да учредите собствена фирма в сферите Асансьорна техника, Климатична техника, Ел. инсталации, Електродомакинска техника, Кофражист, Армировка и бетон, Стоманобетонни конструкции, Зидар, Мазилки и шпакловки, Външни и вътрешни облицовки и настилки, Бояджия, Покриви, Метални конструкции, Вътрешни и външни вик мрежи, Помощник-строител, Помощник пътен строител, Пътен строител, Сухо строителство.

Професионалната квалификация и придобитият сертификат Ви дават възможност да се реализирате в страната и в чужбина.

 

Направление Строителство и Металообработка

 

Желаете да работите в строителството и с метал да поправяте коли, тогава вашата професия е сред специалностите: Дограма и стъклопоставяне, Строително - дърводелство, Заварчик, Шлосер, Стругар, Огняр-параджия, Автотенекеджия, Автобояджия, Помпиер, Багерист -  фадромист, Мотокар - кранист, Охрана - спасител, Охрана - обекти.


Направление Аранжор на цветя, Шев и Кройка


Виждате, че шиенето и кроенето и аранжирането на цветя Ви привлича и търсите Вашата професия. Курсовете по професиите са: Шивач/ка, Крояч/ка, Обущар, Кожухар, Пчелар, Ключар, Аранжор на цветя-подаръци са Вашата възможност за съчетаване на талант, умения и знания. След завършване на обучението ще получите сертификат, с който да се реализирате професионално.

 

Направление Помощник Възпитател, Болногледач

 

Когато за обучение по професията „Здравен асистент” с придобиване на трета степен на професионална квалификация кандидатстват лица, завършили обучение по професиите "Възпитател”- означава да се развиват способностите на детето, а не да се създават способности, каквито то няма. Помощник-възпитател, Детегледач-болногледач, Здравен асистент. Домашни чистачи и помощнички, означава да развивате своите способности - креативност, търпение, комуникативност.

Придобилите квалификация по професия: „Здравен асистент” и „Болногледач” могат да работят, като предоставят базови здравни грижи, както в структурите на лечебните заведения, така и в общността. Здравните асистенти и Болногледачите имат възможности за реализация както в България, така и в страните от Европейския съюз.

 

Център ЕЛВИС провежда индивидуални, групови и онлайн по скайп чуждоезиково обучение и уроци по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки, Турски, Османотурски, Арабски, Персийски, Холандски, Японски, други редки езици, Руски, Български език за чужденци, Бизнес английски, Подготовка за пасажерски кораби, Интервюта, извършване на писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. От лицензирани заклети преводачи.


Онлайн обучение за деца и възрастни

 

Онлайн обучението е система от електронни учебни материали, които се обработват с помощта на онлайн учители на живо и съдържат онлайн упражнения за слушане, писане, граматика и говорене. За обучението  е достатъчно да имате стабилна интернет връзка и скайп (Skype), както и микрофон и слушалки.

 

ЕЛВИС 1 организира индивидуални онлайн курсове по скайп в цялата страна - ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ - теория по скайп - онлайн, а ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ е в съответния град.

 

Телефон: 0898 421 611; 0889 357 222; 0896 850 129

Skype: elena_6705

Emаil: elvis_67@abv.bg

Facebook: UZ Elvis Presli Nenova

Уеб сайт: www.elvis1-obuchenie.net

Контакти

Учебен център Елвис Пресли

София, ул. Люлин Планина 22, вх. Б, ет. 1, ап. 1
0898421611, 0889357222, 0896850129