BGRegistar.com

Учебен център Елвис Пресли

индивидуални онлайн курсове по скайп, легализация от и на всички езици варна, легализация от и на всички езици софия, обучение в област ресторантьорство, обучение в област хотелиерство, обучение по професия здравен асистент, онлайн обучение за деца и възрастни, препоръчан център за преквалификация варна, препоръчан център за преквалификация пловдив, препоръчан център за преквалификация софия, професионален център елвис, професионални офис курсове варна, професионални офис курсове пловдив, професионални офис курсове софия, професионално обучение курсове за татуист, професионално обучение курсове за фризьор, учебен център елвис пресли, център елвис, център за обучение елвис, център за обучение елвис варна, център за обучение елвис пловдив, център за обучение елвис софия, център за професионална квалификация софия, център за професионална подготовка варна, център за професионална подготовка софия, център за професионална подготовка софия пловдив, център за професионална преквалификация варна, център за професионална преквалификация пловдив, център за професионална преквалификация софия

Информация

Учебен център Елвис Пресли София

 

Професионален център ЕЛВИС 1 стартира дейност през 1996 год. в гр. Варна, а след това и в цялата страна.

 

Предлага обучение за професионална подготовка, квалификация и преквалификация по едни от най-актуалните за момента професии в страната и чужбина.

 

Работи с висококвалифицирани преподаватели с богат педагогически опит и умение за комуникация с курсистите.


Стреми се да предлага качествено обучение на достъпни цени, съобразено с новите европейски изисквания в образованието и с придобиването на различни степените на професионална квалификация. Курсистите получават необходимото професионално обучение и езикова подготовка за работа в Европа и по света.

 

ЕЛВИС е ситуриран в идеалния център на София, с удобен достъп от почти всички райони на столицата.

 

Офистите във Варна и Пловдив са също с локация в централните части, за улеснение и удобсто на курсистите.

 

Базите разполагат с богати нагледни материали и учебно технически средства, а практическата част се провежда в действащи салони за красота, СПА центрове, ресторанти, барове, хотели и други.


За курсисти, които не могат да посещават курсовете в упоменатите градове където се намират базите: Шумен, Добрич, Бургас, В.Търново, Габрово, Благоевград, Свищов, Сливен, Видин, Петрич и в цялата страна теоретична част се преподава онлайн- по скайп, а практическата част във съответния град. Курсистите получават международно признати сертификати. Работещи в дадена професия могат да се явят на изпит в център ЕЛВИС 1 без да посещават курса и да получат сертификат, с който да работят в България и в чужбина.


Център ЕЛВИС провежда обучения и изпити за повишаване на професионалната квалификация, по лицензираните професии. Курсовете за професионална квалификация, се характеризират с реална практика. Всеки курсист преминал степен на обучение, може да започне веднага работа в страната и чужбина. Курсовете за преквалификации Ви дават спокойствие и сигурност, защото в условия на икономическа криза, те понижават стреса и повдигат самочувствието на всеки млад специалист. Всеки курс за професионална квалификация увеличава уменията Ви и намалява риска от съкращение.


Център за обучение ЕЛВИС работи на територията на цялата страна. Завършилите курса с успешно положен изпит получават Удостоверение за професионално обучение според изискване на Министерството на образованието или Свидетелство за професионална квалификация. Дипломата се издава от лицензиран учебен център гр. Варна.

 

Успешно завършилите кукурсисти имат право на работа в България и чужбина. Международният сертификат е преведен на аглийски и по желание на трети език и трябва да се легализира в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа в случай, че вече практикувате дадена професия и имате натрупан трудов стаж, съобразно Закона за професионално образование и обучение

 

Центърът дава възможност за явяване на изпит и придобиване на сертификат.

 

Център ЕЛВИС е специализран в изучаване на чужди езици, извършване на преводи, компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирмено счетоводство и много дуги.


Провежда индивидуални, групови и онлайн по скайп чуждоезиково обучение и уроци по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки, Турски, Османотурски, Арабски, Персийски, Холандски, Японски, други редки езици, Руски, Български език за чужденци, Бизнес английски, Подготовка за пасажерски кораби, Интервюта, извършване на писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. От лицензирани заклети преводачи.

 

Контакти

Учебен център Елвис Пресли

София, ул. Люлин Планина 22, вх. Б, ет. 1, ап. 1
0898421611, 0889357222, 0896860129