BGRegistar.com

Учебен център Елвис Пресли

индивидуални онлайн курсове по скайп, легализация от и на всички езици варна, легализация от и на всички езици пловдив, легализация от и на всички езици софия, онлайн обучение за деца и възрастни, онлайн чуждоезиково обучение, писмени и устни преводи варна, писмени и устни преводи пловдив, писмени и устни преводи софия, препоръчан езиков център варна, препоръчан езиков център пловдив, препоръчан езиков център софия, професионален център елвис, професионален център елвис 1, учебен център елвис пресли, център елвис, център за изучаване на чужди езици, център за изучаване на чужди езици варна, център за изучаване на чужди езици пловдив, център за изучаване на чужди езици софия, център за обучение елвис, център за обучение елвис варна, център за обучение елвис пловдив, център за обучение елвис софия, чуждоезикови курсове по скайп, чуждоезиково обучение по скайп

Информация

Учебен център Елвис Пресли

 

Професионален център ЕЛВИС 1 стартира дейност през 1996 год. в гр. Варна, а след това и в цялата страна.

 

Специализран в изучаване на чужди езици, извършване на преводи, компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирмено счетоводство и много дуги.


Център ЕЛВИС провежда индивидуални, групови и онлайн по скайп чуждоезиково обучение и уроци по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки, Турски, Османотурски, Арабски, Персийски, Холандски, Японски, други редки езици, Руски, Български език за чужденци, Бизнес английски, Подготовка за пасажерски кораби, Интервюта, извършване на писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. От лицензирани заклети преводачи.


Професионален център ЕЛВИС се стреми да предлага качествено обучение на достъпни цени, съобразено с новите европейски изисквания в образованието и с придобиването на кразлични степените на професионална квалификация. Курсистите получават необходимото професионално обучение и езикова подготовка за работа в Европа и по света.


Работи с висококвалифицирани преподаватели с богат педагогически опит и умение за комуникация с курсистите.


ЕЛВИС е ситуриран в идеалния център на София, с удобен достъп от почти всички райони на столицата.

 

Офистите във Варна и Пловдив са също с локация в централните части, за улеснение и удобсто на курсистите.

 

Базите разполагат с богати нагледни материали и учебно технически средства, а практическата част се провежда в действащи салони за красота, СПА центрове, ресторанти, барове, хотели и други.


За курсисти, които не могат да посещават курсовете в упоменатите градове където се намират базите: Шумен, Добрич, Бургас, В.Търново, Габрово, Благоевград, Свищов, Сливен, Видин, Петрич и в цялата страна теоретична част се преподава онлайн- по скайп, а практическата част във съответния град. Курсистите получават международно признати сертификати. Работещи в дадена професия могат да се явят на изпит в център ЕЛВИС 1 без да посещават курса и да получат сертификат, с който да работят в България и в чужбина.


Център ЕЛВИС провежда обучения и изпити за повишаване на професионалната квалификация, по лицензираните професии. Курсовете за професионална квалификация, се характеризират с реална практика. Всеки курсист преминал степен на обучение, може да започне веднага работа в страната и чужбина. Курсовете за преквалификации Ви дават спокойствие и сигурност, защото в условия на икономическа криза, те понижават стреса и повдигат самочувствието на всеки млад специалист. Всеки курс за професионална квалификация увеличава уменията Ви и намалява риска от съкращение.


Център за обучение ЕЛВИС работи на територията на цялата страна. Завършилите курса с успешно положен изпит получават Удостоверение за професионално обучение според изискване на Министерството на образованието или Свидетелство за професионална квалификация. Дипломата се издава от лицензиран учебен център гр. Варна.

 

Успешно завършилите кукурсисти имат право на работа в България и чужбина. Международният сертификат е преведен на аглийски и по желание на трети език и трябва да се легализира в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа в случай, че вече практикувате дадена професия и имате натрупан трудов стаж, съобразно Закона за професионално образование и обучение

 

Център за обучение ЕЛВИС дава възможност за явяване на изпит и придобиване на сертификат.

Контакти

Учебен център Елвис Пресли

София, ул. Люлин Планина 22, вх. Б, ет. 1, ап. 1
0898421611, 0889357222, 0896860129, 0896470316