BGRegistar.com

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР АКАДЕМИЯ ЛАЙФЛОНГ ЛЪРНИНГ

canvas и вино, leadership през личността, айкидо практика и терапия, академия 3l, академия 3l учене през целия живот, академия лайфлонг лърнинг, академия лайфлонг лърнинг партньор в обучението, да учим с лайфлонг лърнинг, данъци и счетоводство, детската школа на академия 3l, забавни уроци по рисуване за малки и големи, зали за събития, зали под наем, зали под наем софия, занимания за деца, здраве, курс по рисуване за любители canvas и вино, курсове по фотография за деца, курсове по фотография за начинаещи, лайфлонг лърнинг, лайфлонг лърнинг вашият бизнес партньор, лайфлонг лърнинг лоялен и коректен партньор, обучения развивайки личностни лидерски умения, предпочитан учебен център лайфлонг лърнинг, препоръчан учебен център лайфлонг лърнинг, рисуване за любители, семинари и обучения с практическа насоченост, учебен център академия лайфлонг лърнинг, учебен център лайфлонг лърнинг, учебни семинари за професионално развитие, фотография за деца, фотография за деца и начинаещи, фотография за начинаещи

Информация

Информация

 

Учебен център „Академия Лайфлонг Лърнинг“

 

Академия 3L: Учене През Целия Живот
създава възможност за участие на всеки в едно споделено пространство за обмяна на знание, което да стимулира самоусъвършенстването и ученето през целия живот.

 

Академия 3L организира и провежда семинари и обучения с практическа насоченост и актуални за участниците теми в присъствена, електронна /дистанционна/ и комбинирана форма. Лекторите са изявени експерти, консултанти и университетски преподаватели. Обученията и семинарите за професионално развитие ще ви помогнат да получите или надградите Вашите специализирани знания и умения в областта на данъчното, осигурителното, трудовото и счетоводно законодателство и други области в зависимост от Вашите потребности.

 

Детската школа на Академия 3L предлага занимания, придобиване на знания и умения в следните области:

 

  • Природа и знание
  • Активни игри
  • Изкуства и наука


Любовта към познанието и творчеството се заражда в детска възраст, но остава за цял живот. Всяко дете притежава талант в някоя област, който трябва да бъде открит и насърчаван.


Личностното и духовно развитие не е просто натрупване на знания и усвояване на умения. То е изкуството да бъдеш себе си, да създаваш удовлетворение в живота си, пpoцec нa пocтeпeннo пpeмaxвaнe нa пoгpeшни миcли и yбeждeния зa тoвa ĸoи cмe, и зa cвeтa в ĸoйтo живeeм. Да живееш изпълнен със смисъл, отговаряйки на предизвикателствата на живота по начин, който ти помага да израстваш. То е да се научиш да обичаш себе си и другите - един неспирен процес, който ни прави по-добри.
 

Ето защо събитията на Академия 3L са посветени на идеята за усъвършенстването и подобряване на качеството на живот и емоционалния свят, които да подпомогнат хората в търсенето им на щастлив и хармоничен живот.


Целта на центъра е да предлага възможности на различни организации, фирми, образователни институции и отделни хора да реализират проектите си, свързани със социална промяна и развитие на човешкия потенциал в неговите различни аспекти. 

 

Със стилен дизайн, Академия 3L  предлага конферентни и учебни зали под наем, подходящи за бизнес  тренинги, лекции, семинари, презентации и събития с разнороден характер, съобразени с вашите изисквания. Залите се разположени на ниво партер със самостоятелен вход и лесен достъп.


Нашите зали ще ви предложат удобство и уютна атмосфера, а екипът ни е на разположение за допълнителна подкрепа с организацията и логистиката на Вашето събитие.

 


За повече информация посетете нашата страница:
www.3Lacademy.info

 

Свържете се с насcontact3Lacademy@gmail.com
тел: 0889 898109

 

Контакти

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР АКАДЕМИЯ ЛАЙФЛОНГ ЛЪРНИНГ

София, ул. Иван Сусанин 9
0889898109