BGRegistar.com

Устрем 97 ЕООД

Информация

Устрем 97 ЕООД

 

Устрем 97 ЕООД е модерна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1997 год. със седалище град София.


Развива дейност в три основни направления - туризъм, транспорт и реклама.

 

Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава лиценз - за туроператор № 3067. Член е на БАТА (Българска асоциация на туристическите агенции). 

 

Вече двадесет години Устрем 97 ЕООД е една от водещите туристически агенции в България. През 2007 година беше удостоена с най - престижната награда на Българската асоциация на туристическите агенции - "Туроператор за 2007 година".

 

Устрем 97 предлага разнообразен спекър от услуги и диктува модата в областта на туристическия бизнес в България и чужбина - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти. Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията предлага на своите клиенти атрактивни и конкурентни цени.

 

Обхватът на дейност като туроператор включва КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ - Устрем 97 е професионален организатор на конгреси, семинари, Тийм билдинги, спортни състезания, тренинги - спорт, йога, изкуства / рисуване, моделиране, „Мама, татко и аз „ т.н. - в България и от 14 ГОДИНИ В ЧУЖБИНА – МНОГО УСПЕШНО.

 

Устрем 97 се утвърди и наложи на туристическия пазар посредством професионалната организация на мероприятия с международно и българско участие, превръщайки се в желан партньор за съвместна работа. Успешно проведе поредица от когреси и конференции на НАТО, UNESCO, І Конгрес на нотариусите в България, ХІІІ Конгрес на рентгенолозите и радиолозите в България; тим билдинги и спортни събития (Световни, Европейски и републикански първенства).

 

Устрем 97 печели доверието на своите клиенти като лоялен и коректен партньор, за което не малка заслуга има и екипът от професионалисти с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни.

 

Туристическата компания се стреми да отговори на търсенето на клиентите и максимално да ги улесни осигурявайки свобода на избор, удобство и уют, за да изживеят и осъществят мечтите си до край.

Контакти

УСТРЕМ

София, бул. Христо Ботев 38, вх. Б
029883151, 029883181
029883151, 0 029883181