BGRegistar.com

УНИЦЕМ ООД

Информация

УНИЦЕМ ООД

 

УНИЦЕМ ООД е с основна дейност - търговия със строителни материали, което не означава, че ни липсва богата гама от ВиК части, санитария, железария, инструменти и всичко необходимо, както за професионалисти в строителството, така и за домашни майстори.


Ние разполагаме с екип от професионалисти, който се стреми да обогатява и разширява продуктовото разнообразие, което днес наброява повече от 25 000 артикула.


Ние от УНИЦЕМ ООД притежаваме собствена фабрика за производство на стиропор, EPS-F топлоизолация за фасади с различна плътност и дебелина, което ни прави сериозен конкурент на пазара за топлоизолационни продукти.
Вече факт - предлагаме и полагаме пакет топлоизолационна система, разработена съвместно с утвърдени в областта български и чужди производители.

 

Притежаваме също така - мрежа от търговски обекти на едро и дребно в градовете София и Бургас. Разработените гъвкави дистрибуторски и ценови схеми, надеждни системи за доставка, както и ключовото разположение на нашите обекти, ни нареждат на едно от първите места в този бранш.

 

Контакти

УНИЦЕМ ООД

София, Околовръстен път 199 А
028624789
0878279000