BGRegistar.com

УНИТЕХ КО ЕООД

броячни конвейрни системи, вертикален смесител, вертикални опаковъчни машини, вертикални пакетиращи машини, вертикални пакетиращи машини габрово, дозиращи системи за течни продукти, оборудване за хранително вкусовата промишленост, продажба на ни опаковъчни машини, производител на опаковъчни машини, производител на опаковъчни машини габрово, производител на пакетиращи машини, производител на пакетиращи машини габрово, производител на термоформинг машини, производител на флоупак машини, производство на пакетиращи машини, ротационно пакетиращи машини, унитех, унитех ко, унитех ко еоод, флоупак машини, хоризонтален смесител, хоризонтални опаковъчни машини, хоризонтални опаковъчни машини габрово, хоризонтални пакетиращи машини, хоризонтални пакетиращи машини габрово, хоризонтални транспортни системи, шнекови транспортни системи

Информация

Информация

УНИТЕХ КО ЕООД е компания, основана през 1999 г. в град Габрово изцяло с частен капитал.

 

Основната дейност на фирмата е разработка, инженеринг и производство на оборудване за хранително-вкусовата промишленост - от единични машини до технологични линии и предприятия.

 

УНИТЕХ КО ЕООД предлага на своите клиенти най-авангардните технологични решения на всички техни изисквания и работи за конкретното решаване на проблемите на всеки отделен клиент.

 

В команията работи квалифициран екип, съставен от професионалисти, които се грижат за безупречното протичане на всеки етап от Вашия проект. Всички наши продукти са сертифицирани за пълно съответствие.

 

 

УСЛУГИ

 

• Гаранционно и сервизно обслужване

 

• Проектиране


• Инженеринг


• Разработка


• Консултантски услуги.

 

Повече информация относно нашата дейност и продукти може да получите от нашия сайт, или на посочените координати.

 

 

ПРОДУКТИ

Фирма УНИТЕХ КО ЕООД предлага на българския пазар производство и продажба на:

 

 

Пакетиращо оборудване

 

  • Вертикални пакетиращи машини - Системата е приложима за различни насипни материали, които да се пълнят в пакети от 0,001 до 50 кг или 0,001 до 110 литра. Основна характеристика на вертикалните пакетиращи машини е компактният и здрав дизайн. Системата може да бъде оборудвана с тегловна или други дозиращи системи;

 

  • Хоризонтални пакетиращи машини - Системата е приложима за различни насипни материали, които да се пълнят в пакети от 0,001 до 3 кг или 0,001 до 3 литра. Основна характеристика на хоризонталните пакетиращи машини е компактният и здрав дизайн. Системата може да бъде оборудвана с тегловна или други дозиращи системи;

 

  • Ротационно пакетиращи машини - Системата е приложима за различни материали, които да се пълнят в опаковки от 0,001 до 5 кг или 0,001 до 5 литра. Основна характеристика на ротационните пакетиращи машини е компактният и здрав дизайн. Системата може да бъде оборудвана с тегловна или други дозиращи системи.

 

  • Флоупак машини - Системата е приложима за различни парчета материали, които да се пълнят в пакети от 0,001 до 1 кг. Основна характеристика на флоупак сериите е компактният и здрав дизайн.
    Серията Флоупак е идеалната система за единични парчета или групови в тарелка за материали като бисквити, вафли, рула, сапуни, с производителност до 10000 опаковки на час в зависимост от спецификацията;

 

  • Термоформинг машини - Системата е приложима за различни материали, които да се пълнят в опаковки от 0,001 до 5 кг или 0,001 до 5 литра. Основна характеристика на Термоформинг машините е модулният дизайн. Системата може да бъде оборудвана с тегловни или други дозиращи системи.

Контакти

УНИТЕХ КО ООД

Габрово, ул. Чумерна 27
0885960617