BGRegistar.com

УНИСТРОЙ ХОЛДИНГ АД

Информация

Унистрой Холдинг АД

Фирма Унистрой Холдинг АД е със седалище град Бургас.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Дружеството се занимава с проектиране и осъществяване на всички видове строителни и строително - монтажни дейности, включващи изкопни и насипни работи, стоманобетонни и метални конструкции, зидарии, покривни системи, фасадни системи, хидро, топло и звукоизолации, настилки и облицовки, инженерно - укрепителни дейности, електроинсталации, структурно окабеляване, водоснабдяване и канализации и вертикална планировка.

 

Фирмата е съсредоточила дейността си в строителния мениджмънт, като е реализирала комплексното изпълнение на жилищни и обществени сгради в центъра на град Бургас, както и на луксозни курортни комплекси, намиращи се по южното черноморие.

 

Във фирмата работо екип от сто и петдесет висококвалифицирани специалисти, като инженери, проектанти, технически ръководители и строители със стаж и опит в областта на проектирането и строителството.

 

За времето на своето съществуване, Унистрой Холдинг АД се е утвърдила и доказала, като една от най - добрите фирми в строителния бранш. Наложила се като честен и коректен партньор, гарантиращ високо качество и отлични резултати на предлаганите услуги и на извършената работа.

 

Фирмата е търсена и предпочитана от много фирми и клиенти, заради доброто име, което си е спечелила и с това , което е направила до момента.     

Контакти

УНИСТРОЙ ХОЛДИНГ АД

Бургас, ул. Булаир 9, ет. 4
056825558