BGRegistar.com

УЕЛКЪМ ТУ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

УЕЛКЪМ ТУ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Уелкъм Ту България ЕООД е организация с нестопанска цел, работеща В Бълагария от 2004 година.

 

Екипа от професионалисти е с над  двадесет и петгодишен опит и оказва помощ на чужденци, които живеят и работят в България и Балканския регион.

 

Независимо от трудната ситуация, в която сте попаднали, Добре дошли в България е тук, за да Ви помогнем!

 

Организацията предлага пълен пакет от услуги, свързани с пребиваването на чужденци в България - визи и местна регистрация, уроци по български език, посрещане на летището, настаняване, апартаменти и коли под наем, резервации, застраховки, счетоводни и юридически услуги, консултация.

 

Уелкъм Ту България ЕООД предоставя частни уроци, в малки групи и класове, потребителски езикови програми за обучение на базата на собствена система за езиково обучение, персонализирани да отговарят на вашите специфични нужди. 

 

Уелкъм Ту България ЕООД изготвя документи и превод за чужденци желаещи удължаване на престоя си в България, включително заявление за разрешение за пребиваване.

 

Ако желаете ще планира и организира вашата конференция, семинар, проект или друго ваше събитие. Уелкъм То България ЕООД има дългогодишен опит при организиране на събития за групи от три до триста човека.

 

Добре дошли в България е организация, която допринесе в значителна част за хуманитарни проекти, които служат на нуждаещи се хора, общности и институции в целия балкански регион. Предлага отстъпки за доброволеци.

 

Контакти

УЕЛКЪМ ТУ БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, Лозенец, бул. Свети Наум № 35
028664553