BGRegistar.com

Т С ЛИЗИНГ АУТО ООД

Информация

Т. С. ЛИЗИНГ - АУТО ООД

Т. С. Лизинг - ауто ООД е създаедан през 1995 година със седалище град София.

 

Фирмата е специализирана в областта с лизинг на камиони, ремаркета, влекачи, автобуси, микробуси, автомобили с висока проходимост, специализирана строителна техника и оборудване. Финансира сделки с нови и с употребявани МПС.

 

Една от първите лизингови компании в България, която е сключила над 1100 догвора за лизинг на автомобилна техника и оборудване с над седемстотин клиента.

 

Т. С. Лизинг - ауто ООД поддържа партньорски отношения с вносители и търговци на МПС - нови и употребявани - камиони, ремаркета, автобуси, микробуси, строителна техника и оборудване.

 

Специализирана в отдаването им, чрез условията на финансов лизинг на регистрирани в България юридически лица.

 

Предимствата на Т. С. Лизинг - ауто ООД са бързината и коректността в работта. Клиентите на фирмата получават оферта за сделка в срок от един до три дни след представяне на всички изискуеми документи.

 

Преди подписване на лизинговия договор клиентите биват запознати с финансовите и технически подробности, както и с мерките които се предпириемат при неизпълнение на договора от тяхна страна. П

 

ри желание от ваша страна за придобиване на МПС, чрез финансов лизинг, Т. С. Лизинг - ауто ООД закупва желаното от Вас транспортно средство или оборудване като Ви го предоставя за ползване във времето съгласно срока на лизинговия договор, като разпределя плащането на равни вноски за срок от 13 до 36 месеца.

 

След плащането и на последната лизингова вноска Вашата фирма придобива собствеността върху автомобила или той се прехвърла на посочено от вас физическо или юридическо лице.


Автомобилите са застраховани в ЗПАД Алианц България, така клиентите получават сигурността на един от лидерите на българския застрахователен пазар.

 

За целия срок на лизинговия договор Вие ще разполагате с компетентни съвети за всички възниканали проблеми с МПС и при евентуално настъпване на застрахователно събитие, ще получите съдействие за коректното и бързо изплащане на обезщетенията.

 

Контакти

Т. С. ЛИЗИНГ - АУТО ООД

София, ул. Миджур 18
029631698, 029634185
028660121