BGRegistar.com

Т и Т Инженеринг ООД

архитектура, геодезия, дейност по управление на инвестиционни проекти, инвестиционен контрол, инфраструктурни проекти, качествено управление на инвестиционни проекти, квалифициран инвестиционен контрол софия, мениджмънт на изграждащи се проекти софия, проектиране, проектиране на жилищни сгради софия, проектиране на линейни обекти софия, проектиране на обществени сгради софия, пропърти мениджмънт, строителни проекти и инвестиции софия, строителство, тахиметрични снимки, тит инженеринг, тит инженеринг оод, тит инженеринг оод софия, управление на инвестиционни проекти софия, фирма за инвестиционен контрол софия, фирма за мониторинг и контрол на проекти софия, фирма за трасиране на имоти софия, фирма за трасиране на сгради софия , фирма за управление на инвестиционни проекти, фирма управляваща инвестиционни проекти

Информация

Т и Т Инженеринг ООД

Т и Т Инженеринг ООД

 
Т и Т Инженеринг ООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 2002 год. със седалище и адрес на управление град София.


Специалзирана в областта на проджект мениджмънта и цялостното управление на инвестиционния проект, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Обхватът на дейнст включва няколко основни направления:


ПРОЕКТИРАНЕ - предпроектни проучвания и цялостно проектиране на обществени, промишлени сгради и комплекси, пречиствателни станции и други.


СТРОИТЕЛСТВО на административни и промишлени сгради, инфраструктурно строителство, строителство на пътища, строителство на водопроводи.


ГРАДОУСТРОЙСТВО - изготвяне на подробни устройствени планове, планиране на градската среда, планиране на ландшафта и други.


ГЕОДЕЗИЯ - геодезически услуги по трасиране на сгради и имоти, тахиметрични снимки, комбинирани планове (кадастър и регулация) и други.


Налагайки нови стандарти на работа, богатият опит трупан през годините и квалифицираните специалисти са в основата, Т и Т Инженеринг ООД да се наложи като лидер в на пазара.


Дружеството се предствлява от г--жа Антоанета Сиврева в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Т и Т Инженеринг ООД

София, ул. Акад. Стефан Младенов 76
028683247, 028683201, 029632880
028683247