BGRegistar.com

ТиС Трейдинг България ЕООД

tis trading bulgaria, доставя специализирани бланки и документи, изработка на пе торби по индивидуална поръчка, компания с голям пазарен дял в страната, лицензиран производител на опаковки софия, опаковки и по специфичен дизайн на клиента, основен доставчик на картонени кутии софия, основен доставчик на подложки за торти софия, по поръчка кутии за сандвичи и сухи храни, предлага разнообразие от пощенски пликове, предпочитан производител на опаковки софия, предпочитана фирма за опаковки софия, препоръчан производител на опаковки софия, препоръчана фирма за опаковки софия, пълна гама рекламни печатни материали, тис трейдинг българия оод, тис трейдинг българия оод софия, торбички с флексопечат по дизайн на клиента, утвърдена фирма за опаковки софия, фирма производител на опаковки софия, фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, широка гама и разнообразие от пе торби, широка и разнообразна гама опаковки софия

Информация

 ТиС Трейдинг България ЕООД

 

ТиС Трейдинг България ЕООД е модерна, динамично развиваща се компания, специализирана в предлагането на широка гама опаковки.


Компанията е едни от основните доставчици на картонени кутии и подложки за торти, с голям пазарен дял в страната.

 

ТиС Трейдинг България ЕООД

 

ТиС Трейдинг България е ексклузивен представител на повече от деветнадест водещи фирми, производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност.


Предлага разнообразие от пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, съобразени с нуждите и изискванията на клиентите.


ТиС Трейдинг България произвежда и предлага широка гама от ПЕ торби - в голямо разнообразие на материали. Изработени по индивидуална поръчка, торбичките могат да бъдат както обикновени, така и с флексопечат по дизайн на клиента.


Фирмата изработва и пълна гама рекламни печатни материали.


По поръчка, произвежда кутии за сандвичи и сухи храни по специфичен дизайн на клиента.

 

ТиС Трейдинг България ЕООД

 

ТиС Трейдинг България поддържа търговски отношения с партньори, разполагащи с високотехнологична линия за производство на картонени чаши с печат за еднократна употреба.


Като представител на фабрика специализирана в производството на хартиени опаковки, ТиС Трейдинг България предлага разнообразие от опаковки използвани в заведения за бързо хранене, хлебопроизводството, производството на закуски и други.


Компанияте е основен доставчик и на куриерски опаковки и консумативи.


Екипът, зает в компанията очаква Вашите запитвания и поръчки и посредством своя професионализъм и компетентност гарантира бързо и качествено обслужване, което заслужавате! 

 

Контакти

ТиС Трейдинг България ЕООД

София, ул. Челопешко шосе 26
070011748, 029740881, 029756132
0899645861