BGRegistar.com

ТиС Трейдинг България ЕООД

Информация

 

 

ТиС Трейдинг България ЕООД е фирма със седалище град  София, Младост 4, бул. Александър Малинов 87, до Бизнес Парк София.

 

Модерна, динамично развиваща се компания, специализирана в предлагането на широка гама опаковки.


Компанията е едни от основните доставчици на картонени кутии и подложки за торти, с голям пазарен дял в страната.

 

 

ТиС Трейдинг България е ексклузивен представител на повече от деветнадест водещи фирми, производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност.


Предлага разнообразие от пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, съобразени с нуждите и изискванията на клиентите.


ТиС Трейдинг България произвежда и предлага широка гама от ПЕ торби - в голямо разнообразие на материали. Изработени по индивидуална поръчка, торбичките могат да бъдат както обикновени, така и с флексопечат по дизайн на клиента.


Фирмата изработва и пълна гама рекламни печатни материали.


По поръчка, произвежда кутии за сандвичи и сухи храни по специфичен дизайн на клиента.

 

 

ТиС Трейдинг България поддържа търговски отношения с партньори, разполагащи с високотехнологична линия за производство на картонени чаши с печат за еднократна употреба.


Като представител на фабрика специализирана в производството на хартиени опаковки, ТиС Трейдинг България предлага разнообразие от опаковки използвани в заведения за бързо хранене, хлебопроизводството, производството на закуски и други.


Компанияте е основен доставчик и на куриерски опаковки и консумативи.


Екипът, зает в компанията очаква Вашите запитвания и поръчки и посредством своя професионализъм и компетентност гарантира бързо и качествено обслужване, което заслужавате! 

 

Контакти

ТиС Трейдинг България ЕООД

София, бул. Александър Малинов 87, до Бизнес Парк София
029740881, 029756132
029756549