BGRegistar.com

Т и Д Инженеринг ЕООД

внедряване на scada системи варна, електромонтаж, изграждане на scada системи варна, изграждане на системи за телесигнализация, изграждане на системи за телеуправление, индустриални мрежи от програмируеми контролери, инженеринг в областта на електрониката, инженеринг в областта на електротехниката, инженеринг в областта на енергетиката, инженеринг на цялостната система за телеуправление, инженерингова дейност в електрониката, инженерингова дейност в електротехниката, инженерингова дейност в енергетиката, консултантски и инженерингови услуги варна, модернизация на кранове, настройки на релейни защити, панелбилдинг, проектиране на системи за автоматизация и контрол, производство на контролни и релейни табла, пълен инженеринг на системи за телеуправление, разнообразие от зарядни станции за електромобили, разработка специализиран софтуер, разработчик на специализиран софтуер варна, реконструкция на кранове, системи за телесигнализация, системи за телеуправление, системи за телеуправление и телесигнализация, създаване на автоматизирани системи варна, т и д инженеринг, тид инженеринг варна, тид инженеринг еоод, фирма разработчик на специализиран софтуер

Информация

Т и Д Инженеринг ЕООД

Т и Д Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2004 год. със седалище град Варна. Фирма с доказано име, една от водещите на пазара, с екип специалисти с дългогодишен опит в областта на енергетиката, автоматизацията,  индустрията, научноизследователската и развойната дейност в областта на електрониката.

 

Обхватът на дейност включва инженеринг в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, като обхваща различни сфери от проектирането, производството и услугите.

 

Т и Д Инженеринг  разполага с над 60 висококвалифицирани инженери, дизайнери, техници и механици, като сред тях има и такива с богат опит, както и млади и амбициозни специалисти с голяма мотивация.

 

Компанията оперира в модерен комплекс, който включва както административни, така и производствени функции. Този комплекс е изграден със собствени инвестиции. Разполага с необходимата материална и складова база, която е оборудвана с пълния набор от специализирани уреди, инструменти, механизация и автомобилен транспорт.

  

Развивайки своята дейност, Т и Д Инженеринг се превърна в надежден инженерингов партньор с водещи фирми като ABB, Schneider Electric, Siemens, Schrack technik и General electric.

 

Фирмата предоставя комплексни решения в сферите на енергетиката, електрониката и управлението на енергийната инфраструктура, индустрията и възобновяемите енергийни източници. Предлага богат асортимент от зарядни станции за електромобили.

 

Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Т и Д Инженеринг се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана като лоялен и коректен партньор.

 

Компанията се представлява от г-жа Дора Александрова в качеството на Управител.

 

Контакти

Т и Д Инженеринг ЕООД

Варна, ул. Перуника 46
052312100
052312658