BGRegistar.com

Т и Д Инженеринг ЕООД

автоматизация, електромонтаж, изграждане на системи за телесигнализация, изграждане на системи за телеуправление, индустриални мрежи от програмируеми контролери, инженеринг, инженеринг в областта на електрониката, инженеринг в областта на електротехниката, инженеринг в областта на енергетиката, инженеринг на цялостната система за телеуправление, инженерингова дейност в електрониката, инженерингова дейност в електротехниката, инженерингова дейност в енергетиката, инженерингови услуги, консултантски услуги, контролери, настройки на релейни защити, панелбилдинг, производство на контролни и релейни табла, пълен инженеринг на системи за телеуправление, разработка специализиран софтуер, системи за телесигнализация, системи за телеуправление, системи за телеуправление и телесигнализация, т и д инженеринг, тид инженеринг варна, тид инженеринг еоод

Информация

Т и Д Инженеринг ЕООД

Т и Д Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2004 год. със седалище град Варна.

 Т и Д Инженеринг Варна

Дейността на Т и Д Инженеринг ЕООД е свързана с инженеринг в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, като обхваща различни сфери от проектирането, производството и услугите.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти в сферата на научно – техническите, консултантски и инженерингови услуги.

 

Персоналът на Т и Д Инженеринг ЕООД е разпределен в няколко направления – проектиране, релейни защити, автоматизация и производство, като в момента общият им брой е 30 човека.


Фирмата разполага с компетентни специалисти с пълна проектантска правоспособност за изготвяне на проекти по част електрическа и има валидна застраховка, съгласно чл.171 от ЗУТ.

 

Развивайки своята дейност Т и Д Инженеринг се превърна в надежден инженерингов партньор и системен интегратор за внедряване и изграждане на SCADA системи и продукти за индустриална автоматизация на фирмите „Шнайдер Електрик” и „Сименс”.

 

Компанията широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Т и Д Инженеринг се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

Т и Д Инженеринг ЕООД

Варна, ж.к. Изгрев 865
052312100
052312658