BGRegistar.com

Т и Д Инженеринг ЕООД

автоматизация, внедряване на scada системи варна, електромонтаж, изграждане на scada системи варна, изграждане на системи за телесигнализация, изграждане на системи за телеуправление, индустриални мрежи от програмируеми контролери, инженеринг, инженеринг в областта на електрониката, инженеринг в областта на електротехниката, инженеринг в областта на енергетиката, инженеринг на цялостната система за телеуправление, инженерингова дейност в електрониката, инженерингова дейност в електротехниката, инженерингова дейност в енергетиката, инженерингови услуги, консултантски и инженерингови услуги варна, консултантски услуги, контролери, настройки на релейни защити, панелбилдинг, производство на контролни и релейни табла, пълен инженеринг на системи за телеуправление, разработка специализиран софтуер, разработчик на специализиран софтуер варна, системи за телесигнализация, системи за телеуправление, системи за телеуправление и телесигнализация, т и д инженеринг, тид инженеринг варна, тид инженеринг еоод, фирма разработчик на специализиран софтуер

Информация

Т и Д Инженеринг ЕООД

Т и Д Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2004 год. със седалище град Варна. Фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 Т и Д Инженеринг ЕООД Варна

Дейността на Т и Д Инженеринг ЕООД е свързана с инженеринг в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, като обхваща различни сфери от проектирането, производството и услугите.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти в сферата на научно – техническите,Т и Д Инженеринг ЕООД Варна консултантски и инженерингови услуги.

 

Персоналът на Т и Д Инженеринг ЕООД е разпределен в няколко направления – проектиране, релейни защити, автоматизация и производство, като в момента общият им брой е 30 човека.


Фирмата разполага с компетентни специалисти с пълна проектантска правоспособност за изготвяне на проекти по част електрическа и има валидна застраховка, съгласно чл.171 от ЗУТ.

 

Развивайки своята дейност Т и Д Инженеринг се превърна в надежден инженерингов партньор и системен интегратор за внедряване и изграждане на SCADA системи и продукти за индустриална автоматизация на фирмите „Шнайдер Електрик” и „Сименс”.

 

Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

Т и Д Инженеринг ЕООД Варна

 

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Т и Д Инженеринг се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

Т и Д Инженеринг ЕООД

Варна, ж.к. Изгрев 865
052312100
052312658