BGRegistar.com

ТЮЛИПС ООД

Информация

Тюлипс ООД е фирма, основана през 2008 година от настоящият й ръководен екип.


Основаването на компанията е резултат от натрупан дългогодишен опит на отговорни позиции в областта на решенията за отопление и климатизация на сгради.


През 2009 година Тюлипс ООД става партньор и официален представител за България на DAIKIN и MULTITUBO.

 

Тюлипс ООД

 

Тюлипс ООД

 

Понастоящем Тюлипс е фирма №1 за страната по продажба на комплексни термопомпени системи за отопление и климатизация  DAIKIN.


Фирмата е сред водещите в областта на иновативните решения за комфортен вътрешен климат чрез VRV системи на директно изпарение на DAIKIN.


През 2011 година Тюлипс ООД печели Златен медал за термопомпа DAIKIN Altherma от участието в техническия Пловдивски панаир.


От 2012 година фирмата вече е партньор и на италианската компания Global, водещ производител на висококачествени алуминиеви радиатори. В същата година Тюлипс печели Златен медал за модела радиатор Global VOX по време на юбилейния технически панаир в Пловдив.


През 2014 година Тюлипс ООД разширява кръга си от партньори. Дружеството вече е партньор на немската фирма DIMPLEX и австрийската Sonnekraft.


Българската компания разширява своето портфолио, затваряйки кръга от предлагани решения за осигуряване на всички възможности за отопление, охлаждане и топла вода чрез възобновяеми енергийни източници от най-високо качество и ефективност.


Специалистите на Тюлипс ООД са реализирали над 600 системи DAIKIN Altherma в страната, редица инсталации със сплит системи, DAIKI VRV и Sky air. Монтирани са множество инсталации за отопление с газови и пелетни котли.

Контакти

ТЮЛИПС ООД

София, бул. Братя Бъкстон № 85
070013677