BGRegistar.com

ТУРКУАЗ

Информация

ТУРКУАЗ

Адрес: София, жк. Младост 2 Тел: 0888 14 76 43 / 0879 04 96 43 Email: info@turkuaz-group.com URL: ТУРКУАЗ
 
Фирма ТУРКУАЗ е създадена през 2006 година в гр. София, с основна дейност внос и монтаж на сандвич панели.
Фирмата внася стенни и покривни топлоизолационни сандвич панели с пенополиуретан, минерална вата, панели за хладилни камери, трапецовидна ламарина и окомплектовки.
Отговарят на най-високите Европейски изисквания за качествено строителство.
 

 
Фирмата също така е специализирана в проектирането и цялостното изграждане на метални сгради, халета, складове, промишлени халета, малки и средни
предприятия за добив и преработка на месо, млекопреработвателна промишленост, колбасарски цехове, сушилни, хладилни камери в търговски обекти - търговия на едро.
ТУРКУАЗ ЕООД предлага иновационни решения извън класическите разработки в сферата на строителния сектор по отношение на приложението на покривните и фадасните сандвич панели.
Предлагаме следните видове:
  • Пост панел
  • Сайдинг панел
  • Синусов Панел
В промишленото производство на покривни и фасадни панели се използват материали: боядисан алуминий, боядисана галванизирана ламарина, мембрани или хартия тип "крафт".
Фасадните и покривни сандвич панели, произведени по най-съвременните технологии, се предлагат на клиентите с качеството и гаранцията.
Независимо от това каква метална конструкция Ви е необходима, било метално хале или реконструкция, ние гарантираме че ще Ви предложим най-бързото, икономично и качествено решение според Вашите нужди.
Фирмената политика на ТУРКУАЗ се основава на отворено и конкретно ангажирано отношение към клиентите и гарантирано качество на продуктите и услугите.
Заповядайте при нас, защото Ви гарантираме качество и професионализъм в решението на всеки Ваш проблем.
 

Контакти

ТУРКУАЗ

00888147643/0879049643