BGRegistar.com

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ХЕМУС ТУР

Информация

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ХЕМУС ТУР

Туристическа агенция Хемус тур е основана през 1990 година със седалище град Стара Загора.

 

Лицензиран и оторизиран туроператор, натрупал богат опит, предлагащ най - добрите оферти и услуги на туристическия пазар.

 

Агенцията предлага  голям избор и различни варианти за ваканция и почивка в България и чужбина, автобусни и самолетни екскурзии, круизни пътувания за индивидуални, групови  и корпоративни клиенти.

 

Атенция Хемус тур е оторизиран представител на TEZ TOUR България, TSC - Travel Shopping Center, Руал, Бохемия, Оданс, Он травел, Аква тур, Планет, Партнер, Емералд, Контитранс и др. за чужбина и Албена тур, Солвекс, Ню болкан турс, Балкантурист - за България.

 

Туристическа агенция Хемус тур поддържа директни контакти със собствениците на хотели.

 

Чрез  Хемус тур можете да резервирате самолетни и автобусни билети към всички авиокомпании и автобусни превозвачи, опериращи в България.

 

Агенцията издава електронни билети за редовните линии на всички авиокомпании, на нискотарифните авиокомпании и чартърни полети.

 

Може да резервирате хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света, катода разчитате за изпълнението на избраната програма и високото качество на услугите.

 

За времето на своето съществуване Туристическа агенция Хемус тур се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в туристическия бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Агенция гарантираща коректност и точност с предложения, които ще привлекат Вашето внимание.

 

Хемус тур съобщава на своите клиенти, че са възстановени пътуванията до Египет и Тунис.

Контакти

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ХЕМУС ТУР

Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики № 96
042257018
0887299647