BGRegistar.com

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ РЕЙМА БЪЛГАРИЯ

Информация

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ РЕЙМА БЪЛГАРИЯ

Рейма България ООД е туристическа агенция със седалище град София.

 

Лицензиран туроператор и турагент, притежаващ лиценз № РКК - 01 - 6154, издаден от Държавна агенция по туризъм и задължителна застраховка Отговорност на туроператора - № 10 560 1315 0000135235 на ЗАД Армеец, съгласно по чл. 42 от Закона за туризма.

 

Рейма България ООД предлага широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му и превръщайки го в незабравимо изживяване.

 

Предлага хотелско настаняване в България, предлагайки разнообразни и много изгодни оферти за ски, спа, морска почивка, договорени специално за туристическата агенция.

 

За пътуване със самолет, за Вас ще бъде изберан най - оптималния вариант, след сравняване на условията и маршрутите на всички представени в България авиокомпании.

 

За хотелско настаняване в чужбина, предварително се систематизират данните и информацията на повече от 60 000 хотела в цял свят, за да бъде предложен бърз отговор на Вашето запитване, използвайки професионални резервационни системи и дългогодишни лични контакти с чуждестранни доставчици.

 

Рейма България ООД поддържа партньоски отношения с фирми по различни дестинации, за да бъдат прецизно съчетани повече от един компонент, оформящ туристическия пакет, който включва - чартърен полет, хотел, трансфер, тур и рент - а - кар.


Туристическата агенция ще улесни подготовката и провеждането на Вашето пътуване като съдейства за всички допълнителни туристически услуги, включващи застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.


Ще подготви Вашия семинар, делова среща, презентация, коктейл или всяко друго фирмено мероприятие като предложи подходящото място според планирания Ви бюджет.


Предлага комплексно обслужване на фирми - базирайки се на опит, професионализъм и добро партньорство с големи хотелски вериги, частни хотели, авиокомпании, рент - а - кар компании от цялия свят.

 

Екипът на Рейма България ООД се стреми да предага услуги с високо качеството, пестейки време и средства на своите корпоративни клиенти.

 

Контакти

РЕЙМА БЪЛГАРИЯ ООД

София, ул. Лозенец 4
024341515, 029630323
0878121330, 0878121336, 0878121300
029630323