BGRegistar.com

Тсаки ООД

Информация

Тсаки ООД

 

Тсаки ООД е българска компания, учредена  през 1989 година със седалище град София, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър Център, офис 21.

 

Развива своята дейност в областта на търговията. От 2001 година фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония.

 

Производствената гама на KRAFFT S.L. включва над 2000 продукта - автомобилни и индустриални масла и греси, почистващи препарати за автомивки, автокозметика и добавки за масла и горива, силикони и уплътнители.


KRAFFT е с почти шестдесет годишна история, специализирана в производството и разработката на химически продукти за леки и тежкотоварни автомобила. сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001.

 

През 2004 година KRAFFT става част от ITW group, международна компания, в чийто инвестиционен портфейл влизат много успешни компании от автомобилната индустрия.

 

Тсаки ООД започва да предлага и продуктите на Белгийската компания Wynn's.

 

Богатата продуктова гама на KRAFFT и WYNN's, както и изключително доброто качество на продуктите, дават възможността на фирмата да се наложи като надежден и предпочитан доставчик за България.

 

Клиентите могат да намерят голямо разнообразие от химически продукт за леки и тежкотоварни автомобили на най - добри цени.

 

От 2008 година фирмата предлага AdBlue® Blue Sky по лиценз на немския химически концерн KRUSE K.G.

 

През 2010 година фирмата представи на българския пазар своята нова линия продукти Блускай Моторни масла - изцяло произведени в Германия.

 

Поради големият интерес към продукта, в началото на 2009 г. , компанията стартира и производството на AdBlue в България. Закупувайки смесителна инсталация от Германия, покривайки изисквания за качество на производствения контрол, Тсаки ООД се сдобива с подлиценз от KRUSE К.G. за дистрибуция на продукта на територията на Р България.

 

От 2010 г. Тсаки ООД има успешно сътрудничество и екслузивни права за продажба на гамата от продукти за AdBlue на Германската фирма FLACO-Gerate Gmbh. - специализирана и лицензирана от VDA, за продажбата на системи за съхранение и подажба на AdBlue, със и без сертификат на търговско мерене.
Дружеството има сетификат за качество ISO 9001 от TUV Nord Cert.

 

От началото на 2017 г. компанията притежава собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA - Асоциацията на Германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. 

 

Тсаки ООД е единствената компания в България, която работи със собствен Европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.

 

Контакти

КРАФФТ БЪЛГАРИЯ ООД

Костинброд, Бивш селскостопански двор зад ОЛИНЕЗА
0887425789, 0889043980, 0884735788