BGRegistar.com

ТРОКС АВСТРИЯ ООД

Информация

ТРОКС АВСТРИЯ ООД

Фирма Трокс е основана през 1963 година  във Виена, Австрия. Трокс Австрия отговаря за продажбите в Централна и Източна Европа. Има собствени офиси в Сърбия, Хърватска, Полша, Чехия, България, Унгария и Румъния и свои представителства в Латвия, Литва, Словакия, Словения и Украйна.

 

Трокс Австрия има официално присъствие в България от 1992 година. Първоначално представена от фирма Недков Импорт-Експорт, а от 2005 има свой собствен офис.

 

Фирма Трокс е технологичен лидер в развитието, производството и маркетинга на компоненти и системи за климатизация и вентилация. Трокс разбира изкуството на пълно управление на въздух по-добре от всяка друга фирма по света. Фирмата произвежда водещи технологии, системи и компоненти за управление на климата и вентилацията в помещенията. Трокс предлага пълна гама от компоненти и системи за централизирана и децентрализирана вентилация и климатични инсталации.

 

Обширния продуктов спектър  се простира от  хоризонталното  разпределение на въздуха до пожарна защита и регулиращи технологии  и през филтриращото оборудване и резервните филтри.

 

Трокс предложи на пазара през 1974 година първата официално изпробвана и одобрена противопожарна клапа. След това последваха много подобни разработки.

 

Продуктите произвеждани от Трокс са повече от механичен сбор на отделни части, защото  всеки индивидуален елемент и система е като допълнение на следващата.

 

Фирмата използва натрупания опит и голяма компетентност, за да усъвършенства своите продукти, процеси и услуги. И резултата е налице с много високото качество, експертни съвети и оптимални решения.

 

Услугите предлагани от фирма Трокс подобряват значително енергиината ефективност при използване на техните продукти по време на  дългата им експлоатация.

 

Трокс центъра за поддръжка помага на клинетите в проектирането и инжинеринга, осигуряването и експлоатацията на климатични и вентилационни системи. Трокс осигурява поддръжка по време на целия жизнен цикъл на системата.

Контакти

ТРОКС АВСТРИЯ ООД

София, ул. Раковски 123
029812574