BGRegistar.com

ТРЕККИНГ ООД

Информация

Информация

 

 

ТРЕККИНГ ООД е туроператор за планински изкачвания, преходи и пътешествия в България, Балканите и всички планини по света.

 

Туроператор за планинарство и пътешествия ТРЕККИНГ, приемник на МОНДО ЕООД организира разнообразни походи и екзотичните пътешествия.

 

Тясно специализирана агенция за планински преходи, изкачвания и пътешествия в България, на Балканите и по големите планини на Света.

 

В България осъществяват изкачвания на известни върхове, през лятото и зимата, провеждат пешеходни преходи в по рядко посещавани /особено гранични/ планини и технически по - трудни маршрути в Рила, Пирин и Стара планина.

 

Предпочитани са - Алпийското било на Стара планина, Джамджиевият ръб на Вихрен в Пирин, Мальовишкият дял в Рила, почти девствената, най - западна гранична част на Балкана, красивите върхове около Тетевен и много други.

 

На Балканите предпочитани дестинации са Гърция /Олимп, Атон, Крит, Самотраки и други/, Сърбия, Македония, Черна гора и Албания с тяхната невероятна природа и културно наследство. Най - голям интерес има към далечните и високи планини по света - Алпи, Хималаи, Кавказ, Анди, Атлас, Килиманджаро, където ТРЕККИНГ е водеща фирма с дългогодишен и богат опит.

 

Всяка година ТРЕККИНГ организира и провежда трекинги и изкачвания в Непалските Хималаи, изкачвания и преходи в Алпите /Монблан, Монте Роза, Гранд Парадизо, Триглав, Доломити/, изкачване на Елбрус, изкачване първенеца на Южна Америка и всички континенти без Азия - Аконкагуа /6962м/, изкачване вулкана Мисти /5835м/ в Перу, изкачване африканския първенец Килиманджаро /5895м/, изкачване първенеца на Атласките планини връх Тубкал, изкачване вулкани в Камчатка, изкачване на Фуджияма в Япония и много дуги.

 

Важна част от дейността на фирмата е пътешествията в екзотични /природно и културно/ страни като Тибет, Индия, Бутан, Непал, Тайланд, Япония, Танзания, Перу, Аржентина, Бразилия, Турция и много други.

 

Екип

 

Евгений Динчев – Управител на ТРЕККИНГ ООД

 

Юлиян Стамболджиев – съдружник

 

Борислав Петровски - съдружник

 

Екипът от компетентни професионалисти, планински водачи с богат опит подготвя и осъщества пътуване по Ваше желание, по всяко време на годината, до всяка точка на земното кълбо.

 

Контакти

ТРЕККИНГ ООД

София, бул. Тотлебен 31, ет. 4, офис 15
028511491
0899926255, 0884207784, 0888894053, 0887397146, 0888540624