BGRegistar.com

Транслингва - Европа ЕООД - Транслингва Европа

агенция за преводи в софия, високо квалифицирани преводачи, качествени писмени преводи, качествени устни преводи, консекутивен превод за срещи, легализация, писменни и устни преводи, превод на икономически документи, превод на редки езици, превод на специализирана литература, превод на юридически документи, преводачески услуги софия, преводи и легализация на документи, преводи и легализация на документи софия, предпочитана агенция за преводи в софия, предпочитана фирма за преводи софия, препоръчайте преводаческа фирма, препоръчана агенция за преводи в софия, препоръчана фирма за преводи софия, редакция на текстове на чужд език, симултанен превод на конференции, симултанен превод на семинари, съпоставяне на памети за превод, транслингва, транслингва европа, транслингва европа еоод, устни и писмени преводи софия, фирма за легализация на документи в софия, фирма за преводи в софия, цялостна организация на събития

Транслингва Европа

Транслингва Европа е агенция, наложила се с добро име, изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха. Държи на лоялтността, бързо обслужване и качество на предлаганите услуги.

 

С годините разширява кръга на съпътстващите преводачески услуги, включвайки в дейността си и събитийния мениджмънт - организация, управление и логистика на цялостни събития, рекламна дейност, предпечат и печат на малки издания за корпоративни клиенти.

 

Агенцията солидно е стъпило на пазара, отстоявайки своето място в областта на преводаческата индустрия, издаването на малотиражни издания, събитийния мениджмънт и други съпътстващи дейности.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Отворена е за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

Контакти

ТРАНСЛИНГВА - ЕВРОПА ЕООД

София, ул. Николай В. Гогол 21
029463335, 029441913, 029434661, 029804819
029434661