BGRegistar.com

ТРУДОВО ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ НОВ СВЯТ

Информация

продажба на български дамски облекла благоевградТРУДОВО ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ НОВ СВЯТ, Благоевград е основана през 1945 година.


Нейните основатели са местни шивачи, които започват производството на облекло и стоки за бита със собствени машини и оборудване.

 

Днес, след повече от 72 години опит, ТПК НОВ СВЯТ е една от най-гъвкавите и конкурентноспособни шивашки фирми с модерна база, съвременно оборудване и отлично обучен екип от специалисти.


Над 10 години ТПК НОВ СВЯТ е специализирана в производството на дамски обекла.

 

Продуктовата гама на НОВ СВЯТ  включва поли, панталони, сака, якета, блейзери, костюми. 90 % от продукцията на ТПК НОВ СВЯТ се изнася на международния пазар – Германия, Франция, Англия.


Кооперация НОВ СВЯТ  разполага със собствена модерна производствена база, складове, търговски обекти и административен център, които обхващат площ от 2400 кв.м.


НОВ СВЯТ е притежател на международната награда „Златна завезда“ за високото качество на произвежданата продукция. Награта е от 2005 година, връчена в Париж.


ТПК НОВ СВЯТ развива своята марка и работи, съобразно мисията си, която е насочена към разработването, производството и реализацията на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на партньорите и клиентите.


Производственият процес се извършва от добре подготвен екип, притежаващ богат професионален опит в сферата на дейност. Моделите облекла са с класически кройки и цветове, налични са и по-разчупени интерпретации.

 

ТРУДОВО ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ НОВ СВЯТ, Благоевград разполага с онлайн магазин, който услеснява покупката на облекла, от други населени места на страната. 

 

Контакти

ТПК НОВ СВЯТ

Благоевград, ул. Тодор Александров 41
073884511
073884512