BGRegistar.com

ТОТАЛ - ТЕСТ ООД - Услуги

Услуги

ТОТАЛ - ТЕСТ ООД

ТОТАЛ - ТЕСТ ООД извършва клибриране и проверка на измервателни уреди.

 

От 2004 година разполага с лаборатория за калибриране, акредитирана от Българска Служба по Акредитация, съгласно стандарта БДС EN ISO/IEC 17025:2006.


Лабораторията е специализирана в калибрирането на измервателни уреди за фармацевтичната и хранителната промишленост.

 

Разполага с калибровъчно оборудване, произведено във водещи фирми от Германия, Швейцария и Америка.

 

Извършва калибриране на новозакупени и ползвани уреди в акредитирана по ISO/IEC 17025 лаборатория в Германия, с издаване на сертификати за следните параметри - температура, влага и скорост на въздушен поток.


От 2006 година лабораторията е акредитирана за калибриране на уреди, измерващи скорост на въздушен поток.

 

Калибрирането на този параметър беше много слабо развито в България, а същевременно интереса и нуждата от калибриране на измервателни средства, които измерват тази величина, накараха ръководството на Тотал - Тест ООД да инвестира сериозни средства в апаратура, с която могат да бъдат калибрирани различен тип анемометри - с терможичка, с термопъпка, крилчати, с тръба на пито и други.

 

Първоначално лабораторията закупи въздушен канал от отворен тип Eiffel от германската фирма WESTENBERG ENGINEERING. След което беше заменен с канал от затворен тип Göttinger.

 

Фирмата, на преподавателя в Кьолнския университет Джон Вестенберг, е почти уникална в световен мащаб с въздушните си канали, които произвежда, предназначени главно за калибриране и изпитване на анемометрични сонди.

 

Заради изключително ниския си коефициент на турбулентност / под 1% / и възможността за прецизна настройка и много стабилно и продЛаптопължително поддържане на стойности от 0,2 m/s до 40 m/s, водещите лаборатории в света, занимаващи се със скорост на въздушен поток, разполагат с оборудване на WESTENBERG ENGINEERING.

 

Тотал - Тест ООД, разполага с уникално за цяла Югоизточна Европа оборудване, екип от обучени в Германия специалисти, което гарантира на клиентите, че уредите им се калибрират в лаборатория, която е достигнала европейските и световни стандарти в този тип измервания.

 

Контакти

ТОТАЛ - ТЕСТ ООД

София, бул. Цар Борис III 86 - 90, вх. Б, ет. 1, ап. 3
024806590
0899908522
029549766