BGRegistar.com

ТОПЛОТЕХНИКА - БУРГАС ООД

Информация

ТОПЛОТЕХНИКА - БУРГАС ООД

Топлотехника - Бургас ООД е създадена през 1994 година.

 

Занимава се с монтажна дейност и търговия.

 

Фирма с деветнадестгодишен опит в монтажа на всякакъв вид ВиК, отоплителни инсталации, слънчеви системи и метални конструкции.

 

Топлотехника Бургас предлага проектиране, доставка, монтаж, ремонт и гаранционно обслужване на отоплителни, слънчеви, газови и ВиК инсталации за промишлени сгради, къщи, хотели и апартаменти.

 

Управител на фирмата е инж. Михаил Спасов, машинен инженер, със стаж в областта на отоплението над двадесет години. Същият е бил началник производство в ТПК Металик в периода 1983/1991 година и се е занимавал с производство, монтаж и ремонт на котли, изграждане на горивни стопанства, захранващи топлопроводи за пара и гореща вода и направа на вътрешни отоплителни инсталации.

 

Топлотехника - Бургас ООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти в различни области.

 

Наетите работници, административен и инженерен персонал са с дългогодишен стаж в областта на разработване, производство и монтаж на отоплителни, газови и слънчеви инсталации.

 

Фирмата има дългогодишен опит в сферата на отоплителната техника, има изпълнени над 1000 обекта.


В търговските обекти на фирмата можете да намерите голямо разнообразие от котли, радиатори, лири за баня, слънчеви панели, термосифонни, бойлери, спирателна арматура, помпи и други.

 

Контакти

ТОПЛОТЕХНИКА - БУРГАС ООД

Бургас, ул. Цариградска 24, ет. 3
056840084, 056846616
0888305969, 0882210614