BGRegistar.com

ТОНИКС - 96 OOД

Информация

ТОНИКС - 96 OOД

Тоникс 96 ООД

Фирма Тоникс - 96 ООД е създадена през 1995 година със седалище град Троян.

 

Развива своята дейност в областта на промишлеността. Занимава се с производство на мебели.

 

През изминалите седемнадесет години Тоникс - 96 ООД предлага на многобройните си клиенти от България и чужбина висококачествени модерни и класически мебели от масив за обзавеждане на жилища, офиси, хотели, ресторанти и барове.

 

Екипа от висококвалифицирани дизайнери и служители от конструктивен отдел работят единствено и само за да задоволят изискванията на най - претенциозните свои клиенти, като им предлагат уникални интериорни решения по индивидуалени проекти.

 

Красивите и интересни модели, изработвани и предлагани от Тоникс - 96 ООД, включват голямо разнообразие на маси, столове, кухни, спални комплекти, обзавеждане за дневна, детска стая, антре, баня, врати, парапети, стълби и други мебели по поръчка.

 

За да гарантират най - доброто качество на предлаганите мебели, за изработката им се използва висококачествена дървесина от бук, дъб, орех, череша, чам и MDF.

 

Фирмата работи с доказани италиански и шведски материали, включващи водни байцове, грундове, лакове и втвърдители на реномирани производители и марки, като Sirca, Milesi и Becker Acroma.

 

За изработката на мебелите фирмата разполага със собствена производствена база, която се състои от два производствени цеха, единият е цех за мебели по индивидуален проект, а другия е цех за маси и столове.

 

Тоникс - 96 ООД притежава търговска площ състояща се от четиристотин квадратни метра, Тоникс 96 ООДнамираща се в град Троян.

 

Във фирмата могат да се поръчат както традиционни български мебели от троянския балкан, така също и нестандартни, модерни мебели.

 

Тоникс - 96 ООД предлага и усуга по доставка и монтаж. 

 

Контакти

ТОНИКС - 96 OOД

Троян, ул. Васил Левски 462
067063546
0888722423, 0888296500