BGRegistar.com

Тоникс - 96 ЕООД

висококачествени мебели от масив, висококачествено кухненско обзавеждане, врати по поръчка троян, гардероби по поръчка, голямо разнообразие на спални, дизайнерски функционални мебели троян, евтини мебели троян, изгодни цени на мебели троян, класически мебели от масив троян, мебели за вашия дом, мебели за обзавеждане на детски стаи, мебели за обзавеждане на жилища троян, мебели от масив по поръчка, мебели от масив по поръчка троян, мебели по индивидуален проект троян, модерни и класически мебели троян, модерни класически мебели от масив, модерни мебели от масив, модерни мебели от масив троян, намаления на мостри мебели, нестандартни мебели троян, нови модели столове троян, обзавеждане за хотели троян, производител на офис мебели троян, промоции на мостри мебели, първокласни мебели от дърво, столове за всеки вкус, стълбища и парапети по поръчка, тоникс 96, тоникс 96 еоод, тоникс 96 еоод троян, тоникс 96 троян, уникални интериорни решения

Информация

Тоникс - 96 ЕООД

Тоникс - 96 ООД Троян - мебели от масивФирма Тоникс - 96 ЕООД е създадена през 1995 година със седалище град Троян.

 

Развива своята дейност в областта на промишлеността. Занимава се с производство на мебели.

 

През изминалите двадесет и пет години Тоникс - 96 ЕООД предлага на многобройните си клиенти от България и чужбина висококачествени модерни и класически мебели от масив за обзавеждане на жилища, офиси, хотели, ресторанти и барове.

 

Екип от висококвалифицирани дизайнери и служители от конструктивен отдел работят единствено и само за да задоволят изискванията на своите най - претенциозни клиенти, предлагайки им уникални интериорни решения по индивидуалени проекти.

 

Красивите и интересни модели, изработвани и предлагани от Тоникс - 96 ЕООД, включват голямо разнообразие на маси, столове, кухни, спални комплекти, обзавеждане за дневна, детска стая, антре, баня, врати, парапети, стълби и други мебели по поръчка.

 

За да гарантират най - доброто качество на предлаганите мебели, за изработката им се използва висококачествена дървесина от бук, дъб, орех, череша, чам и MDF.

 

Фирмата работи с доказани италиански и шведски материали, включващи водни байцове, грундове, лакове и втвърдители на реномирани производители и марки, като Sirca, Milesi и Becker Acroma.

 

Фирмата разполага със собствена производствена база с два производствени цеха - цех за мебели по индивидуален проект и цех за маси и столове.

 

Тоникс - 96 ЕООД притежава търговска площ състояща се от четиристотин квадратни метра, Тоникс 96 ООДнамираща се в град Троян.

 

Във фирмата могат да се поръчат както традиционни български мебели от троянския балкан, така също и нестандартни, модерни мебели.

 

Тоникс - 96 ЕООД предлага доставка и монтаж на закупените мебели. 

 

Контакти

ТОНИКС 96

Троян, ул. Васил Левски 462
067063546
0888722423, 0888296500