BGRegistar.com

ТОМЕКО ООД - Продуктова гама

Продуктова гама

ТОМЕКО ООД

Томеко ООД участва във въвеждането на супер модерните и удобни за всяка професионална кухня парни ковектомати в България, на най - модерните уреди в съвременната кухня, които комбинират топлия въздух с пара и дават невероятни възожности за здравословно, вкусно и комбиниращо приготовянето на много ястия наведнъж, на най -големият производител на парни конвектомати в света UNOX.

 

Внос на стандартни кухненски уреди, сред които печки, фритюрници, тигани и казани от най - големите производители TECNOINOX.

 

Единствен представител за България на SAMSUNG Professional Microwave Ovens – професионални микровълнови фурни, хладилниците на FINOX, сред които и новаторски линии като серията им green line с намалено потребление на електроенергия, гарантират дългогодишна издръжливост. Компанията е лидер на българския пазар в предлагането на кухненска посуда – изключително богата гама неръждаема, алуминиева и медна посуда за готвене.

 

Томеко ООД създаде собствената марка RAPIDO, която включва   машини за готвене, снек бар уреди, серия миялни машини – съдомиялни и чашомиялни.

 

Представител за България на продуктите на италианската марка NEMOX, сред които са професионални машини за бутиково производство на най-прочутия в света италиански сладолед - gelato.

 

Машините за прясна паста на BOTTENE, които позволяват на ресторантьорите да предлагат собствена паста и да разработват собствени рецепти за най-известния италиански специалитет.

 

Томеко ООД предлага на пазара и нова технология за готвене и обработка на храната чрез вакуум, предложена от големия производител на вакуумиращи уреди, машини и опаковки ORVED.

 

За оборудване от LA FELSINEA – пълна гама от помощни кухненски и барови уреди – блендери и фрапемиксери, автоматични цитрус преси с голяма производителност  на испанската марка ZUMOVAL и еспресо машини на GAGGIA, компанията е ексклузивен представител за България.

 

Пълното оборудване за кухнята осигуряваме и с внос на много богата гама от миксери на най - големия производител на пазара DYNAMIC, ножове на немската фирма GIESSER MESSER, уреди за обработка на зеленчуци, ножове за карвинг и пасатори на експертите в производство им BRON COUCKE, хладилни витрини, блокмаси за хотели, неутрална мебел – маси, колички, рафтчета – задължително от безопасна за ползване в кухнята неръждаема стомана.

 

Кетъринг компаниите, детските и училищни кухни пък ползват внасяните от Томеко ООД кутии на THERMO FUTURE BOX, с които продуктът може да се запази пресен и свеж до няколко часа.

 

Компанията внася на българския пазар и професионално перално оборудване – перални машини, сушилни и гладачни машини, и удобно професионално работно облекло за кухнята от напълно естествени материи в две дизайнерски линии – Classic и Wild West. 


Контакти

ТОМЕКО ООД

София, ул. Хайдушка гора 28-32
029582677, 029583013
0899986808, 0899986816