BGRegistar.com

ТОМЕКО ООД

Информация

ТОМЕКО ООД

 

Томеко ООД е създадената  преди тринадесет години със седалище град София. Компанията е сред лидерите на българския пазар в предлагането на качествено кухненско професионално оборудване за ресторанти, барове, хотели, хипермаркети и супермаркети с топла точка, кафета, снекбарове, университетски заведения и кетъринг компании.

 

Томеко ООД извършва внос на пълната гама от уреди за обработка на храна, машини, посуда и аксесоари за цялостното оборудване на професионалната кухня. Фирмата внася и продава професионално кухненско оборудване, което включва съдове по гастронорм, професионални тенджери и тигани, професионални посуда, кошници за миялни машини, кухненски мивки от неръждаема стомана за вграждане.

 

Професионалните уреди, които предлага Томеко ООД са с високо качество, дългогодишна издръжливост при ежедневна  експлоатация, възможност за едновременно и здравословно приготвяне на голям брой ястия, съобразени са с най - новите технологии, уреди за икономия на ресурси – електроенергия и човешки труд.

 

Компанията поддържа партнцрски отношения с лидерите в областта на кухненската техника – водещи италиански, немски, френски, испански и чешки фирми, които държат значителен дял на пазара за подобно оборудване в световен мащаб. Изработени от неръждаема стомана и иновативни материали, внасяните уредите са най - сигурният избор за добрата кухня на всеки ресторантьор.

 

В Томеко ООД работят висококвалифицирани инженери, готвачи, технолози и сервизни техници, обучени във фирмата и поддържащи нивото си с обмяна на опит в едни от най-големите фабрики за производство на професионална кухненска техника в Италия. Ако желаете ще Ви предложат точно това, от което имате нужда, оптимизирайки бюджета и съобразявайки се изцяло с вашите потребности. 

Контакти

ТОМЕКО ООД

София, ул. Хайдушка гора 28-32
029582677, 029583013
0899986808, 0899986816