BGRegistar.com

ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД

Информация

Информация

 

ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД е компания със седалище град Пловдив, ул. Рогошко шосе 5.

 

Утвърдил и наложил се производител на всички видове бетон, изделия от бетон и циментови замазки на конкурентни цени.


Повече от петнадест години, името на компанията се свързва с производството на бетон, изделия от бетон и строителни материали с отлично качество на достъпни цени.


ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД разполага с бетоновъзел и модерна техническа база за производство на бетон и транспортиране на бетон и циментови замазки. Бетоновъзел – ELBA Mixcenteг EMS 60, производство на ELBA Werk Masсhinen GmbH – Германия.

 

Бетоновъзелът е с автоматично управление Oмpoн, отговарящо на изискванията за сертифициране на произведените строителни смеси, с производителност 60m3/час.

 

Днес когато се каже бетон Пловдив, изплува името ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД - символ за качество и професионализъм. Всички марки бетонови разтвори и строителн материали, произведени от компанията, отговарят на критериите за качество, съгласно Наредбата за съществени изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти.

 

ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД - символ за удобство, посредством предоставяне на транспорт, като автобетоносмесители могат да доставят бетон, по всяко време, във всяка част на град Пловдив, без почивен ден.

 


ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД - символ за успех, свързващо се с коректното и любезно отношение, високото качество на предлаганите продукти на най-добрите цени.

 

Фирмата разполага със 9 броя бетоновози с капацитет 10м3, 4 бетонпомпи с дължина на стрелата-21м,28м,36м,52м.

 

Контакти

ТИ. ЕФ. ИНВЕСТ ЕООД

Пловдив, ул. Рогошко шосе 5
032968089
0888916191, 0889907050