BGRegistar.com

Ти Ес Инженеринг ЕООД

автоматизация на складови бази софия, вертикални складови системи софия, гардеробчета от метал софия, доставка и монтаж на рафтови стелажи, доставка и монтаж на складово и архивно оборудване, доставчик на складово и архивно оборудване, индустриални стелажи софия, конзолни рафтови стелажи софия, конзолни стелажи софия, метални стелажи за архив софия, монтаж на складово и архивно оборудване софия, оборудване за склад софия, отдаване под наем на почистваща техника софия, палетни стелажи софия, пласмасови кутии софия, пластмасови стелажи софия, проектиране на вертикални складови системи, проектиране на складово и архивно оборудване софия, рафтови стелажи софия, складова автоматиация софия, складови стелажи софия, стелажи за архив софия, стелажи за палети софия, стелажи и оборудване за складове софия, стелажи с подвижна база софия, стелажни стопанства софия, ти ес инженеринг, ти ес инженеринг еоод, ти ес инженеринг софия

Информация

Информация

Ти Ес Инженеринг ЕООД - складово и архивно оборудване

Ти Ес Инженеринг ЕООД е българска компания със седалище град София.

 

Специализирана в проектирането и монтажа на складово и архивно оборудване. 

 

Обхватът на дейност включва предпроектни проучвания, анализ на данните, проектиране, доставка и монтажа на складово и архивно оборудване, автоматизирани складови стопанства, библиотечно оборудване, индустриално обзавеждане за обществени сгради, продажба и сервиз на машини за почистване на вътрешни и външни площи.

 

Ти Ес Инженеринг изготвя индивидуални проекти за складови решения, интегриране на палетни стелажи с подвижна база, монтаж и пускане в експлоатация.

 

Предлага комплексно обслижва със затворен цикъл на работа, стартипащ с БЕЗПЛАТНА консултация за избор на най-подходящата складова система. Последващо изготвяне на индивидуална оферта, доставка и монтаж, завършвайки с предаване на обекта в експлоатация.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, стремейки се максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Ти Ес Инженеринг - Вашият избор за стелажи, почистваща техника, гардеробчета, пейки, пластмасови кутии и други. Предлага:

 

  • Изготвяне на индивидуален проект, доставка , монтаж и пускане в експлоатация.

 

  • Продажби, гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата техника.

 

  • Отдаване под наем на почистваща техника.


Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време. Компетентните специалисти, са готови да консултират и помогнат при необходимост със съвет своите клиенти.

 

За кратко време, Ти Ес Инженеринг се наложи и утвърди на българския пазар, посредством високото качество на предлаганите продукти и услуги.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.

 

Ти Ес Инженеринг - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Контакти

Ти Ес Инженеринг ЕООД

София, ул. 21-ви век 13, офис 1
029624366
0884145686
029624366