BGRegistar.com

ТИ ЕМ ТИ ООД

Информация

ТИ ЕМ ТИ ООД

Ти Ем Ти ООД е фирма със седалище град Плевен.

 

Развива своята дейнос от шест години в областта на производството.


Произвежда и предлага горен трикотаж - дамски и мъжки пуловери - шпиц, бие, поло, полуполо, ризи с цип, ризи с копчета и джоб, както и жилетки / fully fashion / 21 gg на котон машини.

 

Продукцията е с високо качество и намира реализация на Европейския пазар. Изнася се във Франция, Германия, Италия и Испания.

 

Изделията, на Ти Ем Ти ООД са комбинацията от практичност, непретенциозност, спортен силует, но изработени от висококачествени матери, типични за висшата мода.

 

Продуктите на фирмата се изработват от висококачествени прежди - 100% вълна, 50/50 вълна/Пан, 100% Памук, и 68/32 вискоза/полиамид.

 

Фирмата разполага с производствена база, оборудвана със съвременни модерни машини. Машинният парк включва - котон машини за окроени плетива 21 и 12 гейдж, линейни плетачни машини 10 и 12 файн и необходимата конфекционна техника.

 

Ти Ем Ти ООД успешно приключи и изпълни проект по договор № 2ТММ - 02 - 181 / 08. 06. 2011 година за Повишаване на конкурентоспособността на фирмата чрез разширяване на дейността и разнообразяване на асортимента от трикотажни изделия, финансиран по линия на процедура Технологична модернизация в малки и средни предприятия.

 

 

 

 

Контакти

ТИ ЕМ ТИ ООД

Плевен, Индустриална зона
064802911
064902610