BGRegistar.com

Тих труд ЕООД

Информация

ТИХ ТРУД ЕООД

Тих Труд ЕООД е производствено предприятие с дългогодишна история, учредено през 1957 г. към СГБ с постановление № 238 на МС със седалище в град София.


Създадено за хора с увреден слух, с основна дейност - производство на медицинско работно облекло и постелъчен инвентар.


През всички тези немалко години, предприятието произвежда работно и медицинско облекло, хотелиерски консумативи и конфекция.


Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2010.


Този международен стандарт определя изискванията за система за управление на качеството, с който предприятието доказва своята способност постоянно да доставя продукт, съответстващ на изискванията на клиента и на изискванията на приложимите нормативни актове, създадени от законодателен орган или от друг овластен орган.


Тих труд - София оцелява благодарение на конфекционното си производство и от контактите си с чуждестранни партньори, благодарение на производството на ишлеме.

 

Този вид сътрудничество е много успешен и Тих труд поддържа политика на работа с партньори в дългосрочно взаимодействие, като работи с едни и същи поръчители.


Голяма част от производството се работи за износ, по договори с фирми от Европейския съюз - Франция, Германия, Австрия и други държави.


Тих труд - София работи, съобразно мисията си, която е насочена към производство и реализация на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на партньорите и клиентите.

 

Производственият процес се извършва от екип, притежаващ богат професионален опит в сферата на дейност.

 

Контакти

ТИХ ТРУД

София, бул. Асен Йорданов № 11
029739274, 029739225
0884270843, 0884270845