BGRegistar.com

ТИМ 97 ООД

Информация

 продажба на вносни резервни части за товарни автомобили и ремаркета

 

ТИМ 97 ООД е фирма, учередена през 1997 година. Компанията е със седалище град Пловдив.


Дружеството започва своята дейност като дистрибутор, на територията на град Пловдив, на смазочни продукти за тежкороварни автомобили. Тим 97 ООД е специализирана в търговията на едро и дребно, вносът и дистрибуцията на резервни части и консумативи за тежкотоварни западни автомобили и ремаркета.


През годините фирмата се утвърждава като търсен и коректен партньор за работа. Дружеството поддържа много добри търговски взаимоотношения с български фирми, вносители на резервни части.


ТИМ 97 ООД винаги е работила за развитието на своята дейност и асортимент от предлагани продукти. Това е и предпоставка през 2003 година да осъществи директен контакт със западноевропейски производители и търговци на резервни части за товарни автомобили.


По този начин ассортиментът от артикули се увеличава многократно, всички те са с отлично качество и на добри цени.


Постепенно е изградена дистрибуторска мрежа, обхващаща територията на страната.
ТИМ 97 ООД разполага със собствени търговска и складова база, разширени през 2008 година. Базата е разположена на територията на село Царацово, намиращо се близо до град Пловдив.


Дружеството е вносител и дистрибутор на висококачествените смазочни продукти с марка UNIL, Белгия – моторни, трансмисионни и промишлени масла и греси. UNIL, Белгия е сертифицирана по Система за качество ISO 9001:2000.


ТИМ 97 предлага на българския пазар буфери ROECKINGER, RINGFEDER и ORLANDI, лафети, крикове, пневморесьори - FIRESTONE, AIRSPRINGS и други.


Компанията осъществява директен внос на продукти HERTH+BUSS GmbH, автомобилни лампи, произведени от SPAHN Gluehlampenfabrik GmbH, огледала за оригинално вграждане с марка MEKRA Lang.


Продуктовата гама, предлагана от ТИМ 97, включва още – стопове, фарове, мигачи и габаритни светлини за тежкотоварни автомобили и ремаркета. Артикулите са с марки VIGNAL SYSTEMS, Франция; ASPŐCK SYSTEMS, Австрия и EUROLITES S.p.A, Италия.


Асортименът от части за окачване и управления включва щанги, шарнирни болтове и тампони с марките Wichmann и ALFRED HEYD, Германия.


Българското дружество предлага и гамата продукти с марка BRITAX PMG Ltd., Англия. Предлагат се резервни части за Scania и Volvo, внос от COSIBO S.p.A., Италия.


Скалдът на ТИМ 97 ООД е богато зареден и са налчини разнообразни филтри за товарни автомобили, поддържа се наличност на пътностроителна техника DONALDSON и HIFI, MANN+HUMMEL, KNECHT и HENGST. Налчини са още: накладки,BERAL, ROULUNDS, DON и TEXTAR, ремъци GATES и ROULUNDS.


ТИМ 97 ООД има дългогодишни договорни отношения за дистрибуция на оригинални резервни части с представителите за България на марките MAN и MERCEDES BENZ.


Политиката в осъществяването на дейността на дружеството се базира на стриктното спазване на законовите изисквания на РБългария и ЕС.


Сериозно внимание се отделя на спазването на нормите за безопасност на труда и опазването на здравето на служителите по време на работния процес.

 

Контакти

 

Офис и Складова база


село  Царацово, ул. Хан Аспарух 1Г, Област Пловдив


Тел.: 032641274

GSM: 0885534666

Факс: 032641316

 


Магазин Пловдив


град Пловдив, ул. Пещерско шосе 75 (партер)


GSM: 0889709666

 

Работно време:

 

Понеделник - Петък

от 8:30 ч. до 18:30 ч.

Събота

от 8:30 ч. до 15:00 ч.

 

E-mail
Офис: office@tim97.com
Управител: manager@tim97.com

 

 

Контакти

ТИМ 97 ООД

Царацово, ул. Хан Апспарух 1Г
032641274
0885534666
032641316