BGRegistar.com

ТИВЕС КОЗМЕТИК ООД

Информация

ТИВЕС КОЗМЕТИК ООД

 

 

ТИВЕС КОЗМЕТИК ООД е създадена през 1996 година със седалище град Пловдив от Веселина Бъчварова и Петър Петров.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Фирмата произвежда и предлага голямо разнообразие от шампоани, балсами, тоалетни млека, слънцезащитни емулсии, бяла козметика и почистващи препарати за бита с търговската марка Сара.

 

Tивес Козметик ООД разполага със собствена производствена база в село Козарско, област Пазарджик, където работи екип от добре обучени специалисти, които непрекъснато повишават нивото на своята квалификация.

 

Лабораторията на фирмата е оборудвана с модерна технология и мострена зала.

 

Продукцията на Tивес Козметик ООД е с високо качество и се реализира на вътрешния пазар, с готовност за разширяване на пазара и извън страната.


Tивес Козметик ООД предлага :


Серия шампоани FRUCTO - SARA Melon, Яйчен, Shick, билков шампоан за мазна коса с Елексир 3, мек шампоан с ексракт от Алое Вера, шампоан балсам обогатен с витамин F и кондиционер. В опаковка от 200 ml и 1000 ml.


SARA шампоан балсам ментол, с екстракт от лайка, проактив шампоан балсам с Витамин В5+Е, проактив шампоан балсам с Витамин А + Е. Опаковка - 30 0ml.


SARAN LUX - шампоан Лукс, шампоан балсам кондициониращ. Опаковка - 1000 ml.

 

SHARM - подхранващ крем с Живовлек и масло от Лимон, подхранващ крем с Гинко Билоба, подхранващ крем с Пшеничен зародиш и Хмел, хидратиращ крем с масло от Кайсия и Жожоба, крем против бръчки с Женшен и бадемово масло. Опаковка - 200 ml.


SARA CLEAN - премахва от раз 100% мазнините и по този начин решава най - досадния проблем на домакините – повторното
миене на съдовете след изплакване. Опаковка - 500 ml.


Серия HAIR CARE - шампоан обогатен с екстракт от краставица, катранен шампоан обогатен с Витамин F, балсам за коса с бадемово мляко обогатен натурална бирена мая и меден протеин, хининов шампоан, меден шампоан, шампоан с екстракт от бадем. Опаковка - 500 ml.


Серия HAIR CARE - балсам за обем, балсам за нормална коса с UV филтри и екстракт от бял равнец, балсам за суха и изтощена коса с UV филтри и витамин F, балсам с Гинко Билоба. Опаковка - 200 ml.


Детска серия SARA - Мистър и Мис БЕБЕЛАН с два приятни и харесвани от децата аромата. Опаковка - 200 ml.


SARA HERBAL шампоани - билков шампоан за мазна коса с Елексир 3, универсален шампоан с плодов екстракт от Ягода, шампоан за мазна коса с екстракт от коприва, шампоан за суха коса с екстракт от Кокос. Опаковка - 300 ml.


SARAdent освежител за уста с екстракт от смрадлика, освежител за уста с екстракт от дъбови кори. Опаковка - 300 ml.

 

Контакти

ТИВЕС КОЗМЕТИК ООД

Пловдив, ул. Филип Македонски 35
032641902
0887000000
032641902