BGRegistar.com

Техно Ентертейнмънт - Услуги

techno, technostorebg, аксесоари за видеозаснемане под наем, дистрибутор на професионално оборудване софия, доставка на оборудване за радио дейност, доставка на оборудване за телевизионна дейност, камкордери, медиен интегратор на броудкаст системи, оборудване за видеозаснемане под наем, онлайн магазин technostorebg, онлайн магазин за техника, отдаване на техника под наем софия, официален представител на panasonic, препоръчана фирма за професионално оборудване, продажба на телепромптери, професионална техника за видеозаснемане под наем, професионално оборудване за телевизия, професионално оборудване от техно ентертейнмънт, решения за системна интеграция, специализирано оборудване за видео обработка, техно, техно ентертейнмънт, техно ентертейнмънт оод , техно ентертейнмънт софия, фирма дистрибутор на оборудване софия, фирма доствчик на професионално оборудване, фирма за отдаване на техника под наем софия

Услуги

Техно Ентертейнмънт - медиен интегратор на броудкаст системи

 

Techno заема лидерски позиции на българския броудкастинг пазар като дистрибутор на Panasonic Broadcast, Vinten, Canon, Snell & Wilcox, Trilogy и още над 200 производители в областта на медийната и телеком индустрията.


Продуктовият спектър включва системи за запис и обработка на аудио и видео, playout, кабелно и сателитно предаване на сигнали до приемателни устройствата и много други.


Разпространява и продукти за масовия потребител на Panasonic, Technics, Canon, Maxel, TCL и други производители. Включително и всякакъв вид климатични инсталации, умно осветление, кабели, оптика, конектори, пасивни елементи, усилватели, сет топ боксове, телефони, телефонни централи, таблети, аудио техника, микрофони, слушалки, телевизори и др.

 

С разрастването на бизнеса в страната, все повече от международните компании се доверяват на Техно. Групата продължава успешната си работа в националните медии като медиен интегратор, печелейки множество конкурси за оборудване, включително цели студия, централни апаратни излъчващи, комплекси, субитртри, SNGS, OB-VAN upgrades, аудио комплекси, аудио коли, дронове, осветление.

 

Предостая пълна гама от услуги:

 

Телеком инженеринг - многопластови телекомуникационни решения посредством мрежа от регионални офиси на 3 континента, от проектиране на основни вериги до изграждане на цели телекомуникационни мрежи, развивайки вашите телеком проекти.

 

Софтуерно обучение и поддръжка на производствения софтуер или системи.

 

Поправка и поддръжка - ремонтни услуги на производствено оборудване от водещи световни производители - от камери и осветление до софтуер и сложни системи.

 

Студиен инженеринг - пълно обслужване от консултации и проектиране до изграждане и внедряване на големи студийни решения и създаването на работни процеси.

 

Съхраняване на съдържание - сигурни хранилища и оптимизирани решения за съхраняване на медийно съдържание, заедно с трансфер на данни/файлове от стари системи.

 

Студийна интеграция - в зависимост от целите на радио-/ТВ студиото, се предоставя най-подходящото оборудване, оптимизиране на процесите, сигналите и медийните потоци в него.

 

Наем на техника - за всеки повод и проект, в рамките на избрания от Вас бюджет ще получите най-новата техника за виртуални студия, различни видове предавания, кинокамери и видеокамери, аудио конфигурации, собствено студио и специализирана техника.

 

Контакти

Техно Ентертейнмънт

София, кв. Враждебна, ул. 32 №6, сграда Техно
024219115

Техно Ентертейнмънт