BGRegistar.com

Техно Акташ АД

Информация

Информация

Техно Акташ АД е част от Акташ Холдинг - един от лидерите на световния пазар за производство и търговия на въздушни възглавници за камиони, ремаркета и автобуси. По пазарен дял Акташ холдинг заема трето място в света и първо в Европа.

 

В Техно Акташ АД се произвежда голяма част от продукцията за Европа, като дружеството отговаря и за административното обслужване на клиентите от Стария континент.

 

Открит през 2008 г., заводът се намира в Пловдив, разположен е на площ от 9 000 м2 и е производствен, и логистичен център.

 

Капацитетът на производство в момента възлиза на 720 000 бр. годишно, а в склада могат да се съхраняват до 50 000 броя едновременно.

 

Продукцията се отличава с много високо качество и безупречен имидж, което допринася и за популярността на марката. Комбинацията от първокачествен каучук, получен по специална методика, както и използването на последните технологии за изработването на крайния продукт, са задължителни елементи в портфолиото на Акташ Холдинг като цяло.

 

Акташ Холдинг най-широката продуктова гама от въздушни възглавници на пазара на резервни части за тежкотоварни автомобили. За да задоволят очакванията на всеки клиент, продуктите са разделени в три различни марки.

 

Със своята марка Airtech, Акташ Холдинг е популярен във всяка част от света. Това е и марката с над 1100 различни референции, което я прави и марката с най-богата продуктова гама. С името Airtech се предлагат и въздушни възглавници за кабината на камиона, както и възглавници от т.нар. етажен тип.

 

В завода на Техно Акташ, за качественото обслужване на клиентите се грижи специален отдел, който поддържа постоянен контакт с тях от момента на постъпване на поръчката, до момента, в който тя пристигне на посоченото предварително място, в уговореното време.

 

Качество, отговорност, последни технологии, професионализъм, клиентска удовлетвореност са ключовите думи, които характеризират Техно Акташ АД, част от Акташ Холдинг.

 

Продуктите на Aktas Holding можете да намерите в дистрибуторската мрежа.

 

Част от Акташ Холдинг дружеството Техно Акташ АД има сертифицирани системи за управление по качество ISO 9001, опазване на околна среда ISO 14001, безопасност и здраве при работа OHAH 18001, DEKRA сертификат и система за управление на качеството при производството на части в автомобилната индустрия ISO TS16494.

 

Контакти

ТЕХНО АКТАШ АД

Куклен, Индустриална зона Куклен, местност Капсида 1
032279522
032279501