BGRegistar.com

Технострой ЕАД

Информация

Технострой ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град София.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на архитектурно-строителните дейности и консултации. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Технострой ЕАД инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени и съоръжения. Произвежда висококачествени метални изделия - конструкции и части от тях.

 

Висококачественото изпълнение на строително - монтажните работи е гарантирано от ръководния екип на фирмата, който обръща особено внимание на качеството още във фаза Проектиране и контролира изпълнението по време на целия строителен процес.


Технострой ЕАД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги. Занимава се с маркетинг, продажби и наеми на недвижими имоти в България.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Технострой ЕАД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.


Технострой ЕАД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.


Технострой ЕАД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-н Иван Коджаманов в качеството на Управител.

Контакти

ТЕХНОСТРОЙ EАД

София, ул. Петко Каравелов 5
029521963
029521353