BGRegistar.com

Технокон ООД

Информация

Технокон ООД

Технокон ООД София

Технокон ООД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град София, бул. Рожен 18.

 

Наследник на Римтех ООД, фирма учредена през 1995 година - дистрибутор за България на фирмата Leder Beltech - Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на Verseidag Beltech - Германия за транспортни ленти от PVC, PU, Elastomer, Силикон, Тефлон, Гума и други.

 

Технокон ООД е компания с богат, над петнадесетгодишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.


Фирмата е официален представител за България на фирмите Ammeraal Beltech - Uni Chains, Volta Belting - Израел и Megadyne - Италия, лидери в производството на транспортни и пластинчати ленти, зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.


Поддържа партньорски отношения с фирмите Mitsuboshi - Япония, Astin - Италия, Mapelli - Италия, Flexco - Германия, Nitta - Япония, TREX - Холандия ,Transnorm - Германия и други - производители на полиуретанови, каучукови, метални, силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

 

Доброто познанието на местния пазар в областта на дейност свързана с ремъци и транспортни ленти позволява на компанията да обслужва своите клиенти в дългосрочен план, като така израства като пазарен лидер в този сектор.

 

Технокон ООД инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово - търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001. Фирмата предлага пълно сервизно и гаранционно обслужване.

 

Разполага с представителства и магазини в други градове на страната.

 

Технокон ООД София

 
Технокон ООД предлага :

 

  • Плоски и кръгли ремъци
  • Зъбни и трансмисионни ремъци
  • Транспортни ленти
  • Инженерни ремъци и ленти
  • Ремъчни шайби, бандажиращи ленти, лепила, мех. връзки и други

 

Контакти

Технокон ООД

София, бул. Рожен 18, локално платно до Софарма Трейд, след гара Север
029360312, 029382976
029382976