BGRegistar.com

Технокон ООД

Информация

Технокон ООД

Технокон ООД е Фирма със седалище град София, бул. Рожен 18.

 

Наследник на Римтех ООД, фирма създадена през 1995 година, която е дистрибутор за България на фирмата Leder Beltech - Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на Verseidag Beltech - Германия за транспортни ленти от PVC, PU, Elastomer, Силикон, Тефлон, Гума и други.

 

Технокон ООД е фирма с над петнадесетгодишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.


Фирмата е официални представители на фирмите Ammeraal Beltech - Холандия и Megadyne - Италия, лидери в производството на транспортни ленти, зъбни и трансмисионни ремъци, ремъчни шайби и покрития.


Поддържа партньорски отношения с фирмите Mitsuboshi - Япония, Volta - Израел, Astin - Италия, Uni-Chains - Дания , Mapelli - Италия, Anker Flexco - Германия, Nitta - Япония, Optibelt и други производители на полиуретанови, каучукови, метални, силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

 

Технокон ООД инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово - търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001. Фирмата предлага пълно сервизно и гаранционно обслужване.

 

Разполага с представителства и магазини в други градове на страната.


Технокон ООД предлага :

 

  • Плоски и кръгли ремъци
  • Зъбни и трансмисионни ремъци
  • Транспортни ленти
  • Инженерни ремъци и ленти
  • Други

 

Контакти

Технокон ООД

София, бул. Рожен 18, локално платно до Софарма Трейд, след гара Север
029360312, 029382976
029382976