BGRegistar.com

ТЕХНОКОМ КО

Информация

ТЕХНОКОМ КО

ТехноКом Ко ООД е основана през 2004 година със седалище град Пловдив, ул. Васил Левски № 214.

 

Създадена, за да предложи на българския пазар не само продукти, но и цялостни технически решения.

 

Развива своята дейност в областта на индустриалната автоматизация. Занимава се с продажба на елементи за автоматизация, инженеринг, изработване на пневматични и електрически табла и консултации.

 

ТехноКом Ко ООД е оторизиран дилър на италианските производители Vesta Automation - пневматика, C.Matic - пневматични фитинги и аксесоари, FG Line - електромагнитни вентили, Hofmann by Bonino Engineering - on/off вентили с наклонено вретено, контролни и пропорционални вентили, Sirca International - сферични кранове и бътерфлай клапи с пневмоуправление, пневмоактуатори.

 

Партнира си с Mebra Plastik Italia - пневмошлаухи. Предлага продуктите на водещи производители като Schneider Electric - електроапаратура за индустриална автоматизация и контрол, ел. табла, Werma - звукова и светлинна сигнална техника, Flexa - кабеловодещи вериги и защитни брони за кабели, Scame - системи и компоненти за електрически инсталации, Haupа - електроинструменти.

 

Поддържа партньорски отношения с фирми произвеждащи елементите си изключително с компоненти и материали на доставчици от европейския съюз, с доказано качество, след провеждането на 100 %-ов тест за експлоатация, сертифицирани по стандарта ISO 9001.

 

ТехноКом Ко поддържа складови наличности в областта на пневматиката, електротехниката, индустриалната арматура и аксесоари за тях.

 

Основни клиенти на ТехноКом Ко са производители в сферата на хранително - вкусовата и лека промишленост, компании произвеждащи и поддържащи машини за тези производства, както и инженерингови фирми работещи в областта на енергетиката и химическата промишленост.

 

Компанията е изградила дистрибуторска мрежа в страната, като не спира да търси нови партньорства и контакти, за да бъде близо до своите клиенти, да съкрати времето, в което може да отреагира на възникнал проблем, ситуация или запитване.

 

Разполага е екип, готов да посрещне Вашите изисквания, като превърне предлаганите продукти в оптимално техническо и икономическо решение за Вас.

 

ТехноКом Ко ООД се стреми да предлага качествени продукти на разумни цени, доставени бързо до клиентите, с компетентна техническа помощ при избора и поддръжката им. 

 

ПРОДУКТИ

ТехноКом Ко ООД предлага на българския пазар :


Пневматика


Пневматични цилиндри, пневматични хващачи, линейни и ротационни пневматични задвижвания, пневматични разпределители, въздухоподготвящи групи, свързващи елементи за пневматика, пневматични фитинги, шлаухи и аксесоари.


Конструктивни алуминиеви профили


Широка гама профили с различни размери и предназнчения, свързващи елементи, свързващи части и аксесоари за тях.


Линейни задвижвания и системи


Широка гама от сачмено - винтови двойки, профилни линейни направляващи и танкети за тях, системи с рейки или зъбни ремъци, предпазни системи и механични елементи за тези системи.


Транспортни системи


Tранспортьори, оборудване за транспортьори, примерни приложения. Изработване на транспортни системи по задание на клиента.


Магнетвентили


Вентили с директно управление, мембранни вентили с пилотно управление, мембранни вентили с пилотно повдигане на диафрагмата за нулево диференциално налягане. неръждаеми вентили, взриво защитени вентили с цялостен АТЕХ сертификат.


Регулираща и управляваща арматура


Сферични кранове с пневмо и електро управление, сферични трипътни кранове, вентили с наклонено вретено, регулираща арматура, бътерфлай клапи, пневматични актуатори - двойнодействащи и с пружинно връщане, плоски спирателни кранове, пневматични ножови шибри и аксесоари за тях.


Електроматериали и апаратура


Широка гама от продукти в областта на електротехниката и електрониката, индустриалната и сградна автоматизация. Цялостни решения за електро разпределение, защита и контрол. Защитна и комутационна апаратура, клеми, съединители, PLC контролери, захранващи блокове, честотни управления, кабелни аксесоари, индуктивни, капацитивни и фотодатчици, дисплеи, ел. табла, кутии, звукова и светлинна сигнална техника, електроинструменти.

 

Контакти

ТЕХНОКОМ КО

Пловдив, ул. Васил Левски 214
032965088, 032965099
0888332968, 0879497035, 0888221437
032965099