BGRegistar.com

Тетбрюле 2 ООД

Информация

Тетбрюле 2 ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в сферата на охраната и охранителните услуги.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Притежава лиценз за извършване на охранителна дейност с № 1633, издаден от Министерството на вътрешните работи - Главна Дирекция „Охранителна полиция“ София и работи по Закона за частната охранителна дейност.

 

Тетбрюле 2 ООД притежава и лиценз с № 00456 от Комисията за регулиране на съобщенията – КРС за ползването на индивидуално определен радиочестотен спектър - PMR.

 

Извършваната от фирмата дейност е основана изцяло на действащото законодателсто в РБългария.

 

Разработенатата и внедрена система за управление на фирмата е оценена OHMI – Eurocert Магдебург. Тя съответства на изискванията на стандартите за управление EN-ISO 9001:2008. Тетбрюле 2 има издаден сертификат NCQ – BG – 006/11/03.

 

Тетбрюле 2 ООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Предлага пълна гама услуги:

 
- Физическа охрана на обект – въоръжена или невъоръжена


- Охрана със сигнално-охранителна техника – СОТ


- Изграждане на охранителна система за охрана с видеонаблюдение на обекти


- Монтаж на системи за пожароизвестяване, контрол на достъп в обекти и други

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Системата на Тетбрюле 2 ООД работи с 24-часов непрекъснат режим на работа на територията на областите Ямбол, Сливен, Стара Загора и Бургас.

 

Компютърната система, с която работи компанията е автоматична, което дава възможност да контролира, обработва и архивира всички получавани сигнали от обектите и времето за реагиране на всички патрули.

 

Оперативният център разполага с възможност за непрекъсната връзка с охранителите по всички обекти с цел осигуряване на подкрепа от дежурен екип при необходимост.

 

Тетбрюле 2 ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори. 

 

Държи на коректност и бързо обслужване, предоставяйки услуги на разумни цени с високо качество, гарантирани от съвременната техника, с която разполага.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш, поддържайки максимата: „Вашата сигурност е наша отговорност.”

 

 

 

Контакти

ТЕТБРЮЛЕ 2 ООД

Ямбол, ул. Цар Иван Александър № 3, ет. 2
046663271
0877317551, 0877317169, 0879504186