BGRegistar.com

Тeс Еко Строй - 1 ЕООД

градински и луксозни беседки софия, изделия от масивна дървесина софия, изработка и монтаж на въцени съоръжения, изработка и монтаж на градински мебели, изработка и монтаж на градински пейки, изработка и монтаж на детски съоръжения, изработка и монтаж на люлки и катерушки, изработка и монтаж на сглобяеми бунгала, изработка и монтаж на сглобями къщи, изработка на паркови и градински съоръжения, изработка на сгради с дървени конструкции, изработка на сгради с метални конструкции, монтаж на сглобяеми къщи софия, паркови и градински съоръжения софия, производител на изделия от масивна дървесина, производство и монтаж на сглобяеми къщи, производство и монтаж на сглобяеми къщи софия, производство на изделия от масивна дървесина, производство на сглобяеми къщи софия, сглобяеми къщи софия, сгради с дървени и метални конструкции, тeс еко строй 1 еоод, тeс еко строй 1 еоод софия, тeс екострой, тeс екострой софия

Информация

ТЕС ЕКО СТРОЙ - 1 ЕООД

Тeс Екострой СофияТeс Еко Строй - 1 ЕООД  е доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

Учредена през 1999 година със седалище град София. Основно направление в дейността на фирмата е производството и монтажа на сглобяеми къщи.

 

При производството на сглобяеми къщи строителната компания залага на качествени немски материали:

 

  • Слепена дървесина или КВХ материал - 50 години гаранция - 120 мм.
  • Каменна или минерална вата с различна плътност и дебелина - спрямо желанието на клиента.
  • ПВЦ или алуминиева дограма с двоен стъклопакет, пет камерна дограма в цвят или по-висок клас спрямо желанието на клиента.
  • В стените трябва да са разположени: пара - дифузно фолио и пара мембрана, за да може стените да дишат и да няма конденз.
  • От външна и от вътрешна страна се поставя ОСБ или магнезиеви плочи.

 

ТЕС Екострой е специализирана в проектиране и производство на изделия от масивна дървесина. Изработва паркови и градински съоръжения, като катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, дървени кострукции, сглобяеми къщи и бунгала.

 

Продукцията е изцяло съобразена със съвременните изисквания за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата  среда.

 

Производствената база се намира в сърцето на Средна гора, град Панагюрище.

 

ТЕС Екострой спазва правила и норми при проектирането и изграждането на детски площадки, стремейки се да осигури безопасна игра и оптимални условия за създаване на социални контакти и възможност за физическо развитие на децата.

 

За оборудване на Вашата градина, може да изберете от богатата номенклатура от предлагани продукти, или да се доверите на квалифицираните специалисти, които да изготвят за Вас индивидуален проект, задоволяващ Вашите изисквания.

 Тeс Екострой София

 

ТЕС Екострой работи с много организации и фирми не само в София, но и с общинините Връбница, Севлиево, Ямбол, Белене, Радомир, Несебър, фондация Бъдеще за България, обекти по програма ФАР и Красива България, посолствата на Великобритания, САЩ, Полша, Франция, бензиностанции Темпо и много заведения и хотели по Черноморието. 

 

Контакти

Тeс Еко Строй - 1 ЕООД

София, ж.к. Младост 4 Околовръстен път 267, до кино Арена
024809353
0887514531, 0888120120