BGRegistar.com

ТЕРСНАБ - ЮГ ООД

Информация

ТЕРСНАБ - ЮГ ООД

Терснаб-ЮГ ООД работи на българския пазар от 1994 година. Компанията е заета в сферата на доставката за промишления пазар на авангардни топлоизолационни, електроизолационни, фикционни и уплътнителни материали, които са оптимизирани по отношение на цена и качество в зависимост от конкретното им приложение

 

.

С цел улесняване на потребителите, фирмата произвежда допълнителни конфигурации от изделия по зададена спецификация.

 

 

Специализираното инженерингово звено на фирмата осигурява консултации и доставка на резервни части и възли за доратка или ремонт на съществуващи машини и съоръжения, приложими в подемно-транспортните дейности, енергетичното и металургично оборудване.

 


Основната дейност на фирмата е ориентирана към обслужването на предприятия в областта на енергетиката, химическата и металургичната промишленост. Терснаб доставя на своите клиенти и партньори следните промишлени изолации, фрикционни и уплътнителни материали и изделия:

 

 

- Салникови уплътнения – Набивки:

 

Набивки от тефлон, от тефлон и смазка, от графитизиран тефлон, от арамидни влакна, Nomex влакна, от тефлон с ъгли от арамид, от графитизиран тефлон с ъгли от арамид и тип Зебра и други.

 

 

- Промишлени високотемпературни изолации:

 

Базалтови изделия, Топлоизолационни картони, Изрязване на гарнитури от картон Nefalit, Текстил на база стъклени влакна и други.

 

 

- Уплътнителни материали:

 

Листов уплътнителен материал, Техническа гума, Ленти от експандиран тефлон – EPTFE, Спирално навити уплътнения

 

 

- Електроизолационни материали:

 

Стъклотекстолит – плочи, Текстолит – плочи, Текстолит – пръти, Гетинакс - плочи

 Детайли за стъкларската промишленост.

 Терснаб – Юг ООД предлага, на българския пазар части, които са разработени от френската фирма PBI S.A.

 

 

Те се използват за формовачните машини в стъкларската промишленост. Предназначението им е за мек контакт с формованите изделия, при работна температура от 600-850ºС. Основно предимство са големия брой контакти (до 15 милиона) и запазване на гладкостта на изделията в мястото на допир.

 


Материалите и резервните части, предлагани от дружеството, се произвежда от реномирани фирми от Франция, Германия, Русия, Украйна, Китай, Сърбия, Чехия, Турция и др.

 

 

Контакти

Град Пловдив- Офис

 

Адрес:  ул. Любен Каравелов № 9

 

 

Град Пловдив - Склад

 

Адрес: ул. Георги Бенев №7

 

Контакти

ТЕРСНАБ ЮГ ООД

Пловдив, ул. Любен Каравелов № 9
032642666
032642656