BGRegistar.com

ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД

Информация

Информация

 

ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД е компания, учредена през 2008 год. ситурана в град Русе, бул. Липник 123, бл. А, ет.3.

 

Развива дейност в областта на селското стопанство. Занимава с производство и реализация на земеделски култури - пшеница, царевица, слънчоглед, кориадър, рапица и други.


Обработва собствени и наети земеделски площи. Използва селектирани и подбрани семена и торове и предлага продукция с най-добро качество.


Разполага с необходимата техника и инвентар, като непрекъснато инвестира в обновяването на машинния парк, което води до производство на качествени и конкурентни продукти.

 

Добрите добиви и високото качеството на предлаганите селскостопански продукти осигуряват бърз и стабилен растеж на компанията.


През 2009 година ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД, доверявайки се на утвърдената марка John Deere закупува комбайни, трактори и прикачна техника по оперативна програма за Развитие на селските райони.


Компанията предлага агроуслуги със земеделска техника, почистване на зърно и търговия на селскостопански машини.


От 2012 г. главният офис на компанията се намира в Бизнес парк Русе, непосредствено до МОЛ Русе.

 

Високото качество на предлаганите продукти и услуги утвъдиха и наложиха ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД като лоялен, коректен и предпочитан партньор в региона.

 

Успехът на компанията се корени в непрекъснатия стремеж към усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

 

 

 

Контакти

ТЕРРА ГЛОУБ ЕООД

Русе, бул. Липник 123, бл. А, ет.3
0887911186, 0887211619, 0882448998