BGRegistar.com

ТЕРРАНОВА

Информация

ТЕРРАНОВА

 

 

TERRANOVA

 

Търговската марка TERRANOVA е основана през 1961 г. в Италия, Римини.

 

Дружеството Итал-Текс ООД е една от дъщерните фирми на италианската компания Teddy S.p.A, която в световен мащаб има над 600 магазина от марките TERRANOVA, TERRANOVA KIDS и CALLIOPE. Итал-Текс ООД развива своята дейност в областта на търговията с облекла и аксесоари, посредством марката TERRANOVA, която навлиза на българския пазар през далечната 1992 г. и се развива успешно и до днес.

 

Към днешна дата на територията на страната са открити множество магазини. Магазини от веригата TERRANOVA, TERRANOVA KIDS, може да намерите в търговските центрове в столицата и на ул.Пиротска №6-8, както и в градовете Варна, Бургас, Пловдив и Плевен.

 

TERRANOVA е насочила колекциите си предимно към тийнейджъри и млади хора, а TERRANOVA KIDS предлага облекла за малки госпожици и господа за всички сезони в разнообразни цветове и материи. В магазините ни може да намерите голямо разнообразие от стилни и съвременни облекла в различни стилове, съобразени със световните модни тенденции, способни да задоволят вкуса на всеки модерен млад човек.

 

Стратегия на компанията е да предлага на своите клиенти ежемесечни промоции , от които всеки може да се възползва и да получи желаната стока на достъпна и атрактивна цена.

 

След успешното налагане на пазара на търговската марка TERRANOVA, Итал-Текс ООД стартира и продажбата на облекла и аксесоари, посредством търговската си марка CALLIOPE, чийто облекла са насочени към дамите с по-изискан вкус.

 

И двете марки предлагат стилно и модерно спортно-елегантно облекло за господата от всички възрастови групи.

 

Очакваме ви в нашите търговски обекти, за да споделим радостта от света на модата.

 

We are as you are….we are TERRANOVA!

 

 

 

Контакти

ТЕРРАНОВА

София, ул. Пиротска № 6-8
024882858, 024882801
0882146858, 0882193801