BGRegistar.com

ТЕРМОХРАН ИНЖЕНЕРИНГ АД

Информация

ТЕРМОХРАН ИНЖЕНЕРИНГ АД

Термохран Инженеринг АД е създадено през 1991 година със седалище град Стара Загора.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Дружесетвото се занимава с производство на машини, инсталации и комплекти линии за нуждуте на селското стопанство.

 

Основателите на фирмата, инж. Събчев и д-р. инж. Петров са водещи специалисти в областа на топлообменната и масообменна техника, както и в областа на машините за преработка на плодове и зеленчуци.

 

Във фирмата работи екип отквалифицирани специалисти, които имат голям опит в технологиите, машините и инсталациите за производство на плодови и зеленчукови концентрати, млечни продукти и етерични масла.

 

Машините, инсталациите и технологичните линии са собствени разработки и се произвеждат съвместно с машиностроителните заводи Върбица - Момчилград и Биомашиностроене - Пловдив.

 

За времето на своето съществуване, дружеството е произвело и доставило много единични машини, не само в България, но и в Русия, Турция и Сирия.

 

Машините се конструират и изработват съгласно европейските нормите  и стандарти. Конструкциите са съобразени с специфичните особености на суровините и тяхната обработка.

 

Разработени са цели типови редове машини, както и машини образуващи комплектни линии.

 

Термохран Инженеринг АД е произвело и доставило :

 

Комплектни линии за производство на концентрати в Исперих и Пловдив - България, Киргизстан, Казахстан, Беларус и Румъния.

 

Комплектни линии за нуждите на Млекопреработващи предприятия в България и Сирия.

 

Стерилизационни - асептични линии в България, Русия, Таджикистан Киргизстан и Армения.

 

Инсталациите на Термохран инженеринг АД са плод на дългогодишен опит съчетан с непрекъснато усъвършенстване и използване на най - новите постижения.

 

Термохран Инженеринг АД си сътрудничи успешно и с водещи фирми от бранша в Швейцария - UNIPEKTIN и Италия - FBR-ELPO.

 

Фирмата предлага собствени разработки и конструкции както и съвместни разработки  с водещи в тази област швейцарски и италиански фирми.

 

Контакти

ТЕРМОХРАН ИНЖЕНЕРИНГ АД

Стара Загора, ул. Христо Ботев 117 вх. А ет. 1
042622201, 042601870, 042627379