BGRegistar.com

Термодизайнтотал ООД

Информация

Термодизайнтотал ООД

Термодизайнтотал ООД СофияТермодизайнтотал ООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 1994 год. със седалище и адрес на управление град София.

 

Наследник и правоприемник на слелите се фирми Термодизайн ЕТ и Тотал ЕТ основани през 1990 година.


Първоначално се занимава с инженерингова дейност до 1996 година, когато започва производство на електрически котли.


Става търговски представител за България на редица водещи фирми: HENCO - Белгия, BIASI - Италия, CALEFFI - Италия. Вносител и дистрибутор с изключителни права за продажба на продуктите на HENCO, BIASI, FERROLI, CALEFFI, WIELAND, SEGUIN и THERMOCOLD.


Термодизайнтотал се налага като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща иновации за качествени решения. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски опит. Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Предлага водопроводни, отоплителни и климатични инсталации, тръби и фитинги, радиатори, котли, камини, колектори, автоматика, помпи, бойлери и климатична техника.


Развивайки се през годините, компанията разширява дейността си, включвайки различни услуги: инженеринг на отоплителни, водопроводни, климатични и газови сградни инсталации, проектиране и изграждане на вътрешни и външни газови системи, консултации, продажба и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, гаранционен и следгаранционен сервиз на продуктите, доставка на резервни части и оборудване.


Термодизайнтотал ООД СофияТермодизайнтотал разполага със собствена дистрибуторска и магазинна мрежа в цялата страна. В търговските обекти на фирмата се предлага всичко необходимо за изграждане на вашата отоплителна инсталация, водопровод и климатична инсталация, инсталация за добиване на гореща вода за санитарни нужди посредством слънчеви колектори или комбинирано с котел за отопление.


Термо Дизайн Тотал ООД е наложил се лидер в енергоспестяващите решения, предоставящ затворен кръг услуги - консултации, продажба и монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на всички предлагани продукти.


Дружеството се представлява от инж. Васил Апостолов и инж. Малин Малинов в качеството на Управители.

 

Контакти

Термодизайнтотал ООД

София, кв. Кръстова вада, ул. Арарат 2
029621256, 08624546