BGRegistar.com

Темпо - КП 2020 ЕООД

вулканизация на валове стара загора, изработка на каучукови изделия по схеми, изработка на пластмасови изделия по схеми, изработка на пресформи стара загора, изработка на уплътнения стара загора, изработка на шприцформи стара загора, инструментална екипировка стара загора, каучукови и пластмасови изделия по схеми, каучукови и силиконови профили, каучукови изделия мостри на клиента, качествени стругарски услуги стара загора, качествени фрезови услуги стара загора, пластмасови изделия мостри на клиента, производител на каучукови профили, производител на силиконови профили, производител на тампони за еластични съединители, производодител на пресформи стара загора, производодител на шприцформи стара загора, производство на изделия от каучук, производство на изделия от пластмаса, ремонт на топлообменници стара загора, стругарски и фрезови услуги стара загора, темпо кп 2020, темпо кп 2020 еоод, темпо кп еоод стара загора, уплътнения за газови уредби стар загора, уплътнения за помпи стара загора, уплътнения за хвп стара загора, шлайфане на валове стара загора, щанцоване с 60 тонна преса стара загора

Информация

Информация

Темпо - КП 2020 ЕООД е компания със седалище град Стара Загора, ул. Индустриална № 1, ЗСК - бивша парова централа.


Развива дейност в областта на производството. Специализирана в производството на каучукови и пластмасови изделия. Производство на пресформи и шприц форми.

 

Изработва каучукови и пластмасови изделия по схеми или мостри на клиента, като изработва и съответните матрици.

 

Номенклатурата на производство обхваща следните направления: 

 

  • Уплътнения - за помпи, бутилираща техника и други изделия за ХВП, бензиноколонки и газови уредби, доилни инсталации, селскостопанска техника, рудници и топлоенергитични съоръжения, холендърни съоръжения и кранове.

 

  • Пръстени - "О" пръстени, "Г" и "П" пръстени за манометри и други, вложки и защитни (опорни) пръстени, за лагерни възли и други.

 

  • Тампони - за еластични съединители, плътни кръгли, правоъгълни, конусни с различна конфигурация, бъбрековидни, елипсовидни, къдрави и със специално предназначение.

 

  • Тапи - за тръбна мебел и аксесоари, за манометри и други уреди, ергономични и за специализирани опаковки, с правоъгълен, кръгъл и други профили, предпазни за боядисване, за консервация на тръбна арматура / кранове, шибъри, вентили и други /.

 

  • Каучукови и силиконови профили - кръгли, квадратни, правоъгълни, лентовидни, със специализиран профил, вкщчително изработване на матрицата.

 

При наличие на матрица детайлите се изработват до 10 дни след постъпване на заявката. Ако се прави нов инструмент, срокът за изпълнение е минимум 20 дни след внасяне на аванса. Цените на новите инструменти и детайли се договарят предварително с клиентите. При по-големи поръчки се прави авансова вноска до 50 % от стойността на заявката.

 

Темпо - КП 2020 ЕООД  извършва стругарски и фрезови услуги, вулканизация и шлайфане на валове, механична обработка на металорежещи машини, изработване на инструментална екипировка, щанцоване и други операции на 60-тонна преса, ремонта на топлообменници, котли и други съоръжения.

 

Контакти

Темпо - КП 2020 ЕООД

Стара Загора, ул. Индустриална, ЗСК Парова централа
042253043
0876798019, 0876998018
042603953