BGRegistar.com

Темпо - КЛ ООД

Информация

Информация

Темпо - КЛ ООД е компания със седалище град Стара Загора, ул. Индустриална № 1, ЗСК - бивша парова централа.


Развива дейност в областта на производството. Специализирана в производството на каучукови и пластмасови изделия. Производство на пресформи и шприц форми.

 

Изработва каучукови и пластмасови изделия по схеми или мостри на клиента, като изработва и съответните матрици.

 

Номенклатурата на производство обхваща следните направления: 

 

  • Уплътнения - за помпи, бутилираща техника и други изделия за ХВП, бензиноколонки и газови уредби, доилни инсталации, селскостопанска техника, рудници и топлоенергитични съоръжения, холендърни съоръжения и кранове.

 

  • Пръстени - "О" пръстени, "Г" и "П" пръстени за манометри и други, вложки и защитни (опорни) пръстени, за лагерни възли и други.

 

  • Тампони - за еластични съединители, плътни кръгли, правоъгълни, конусни с различна конфигурация, бъбрековидни, елипсовидни, къдрави и със специално предназначение.

 

  • Тапи - за тръбна мебел и аксесоари, за манометри и други уреди, ергономични и за специализирани опаковки, с правоъгълен, кръгъл и други профили, предпазни за боядисване, за консервация на тръбна арматура / кранове, шибъри, вентили и други /.

 

  • Каучукови и силиконови профили - кръгли, квадратни, правоъгълни, лентовидни, със специализиран профил, вкщчително изработване на матрицата.

 

При наличие на матрица детайлите се изработват до 10 дни след постъпване на заявката. Ако се прави нов инструмент, срокът за изпълнение е минимум 20 дни след внасяне на аванса. Цените на новите инструменти и детайли се договарят предварително с клиентите. При по-големи поръчки се прави авансова вноска до 50 % от стойността на заявката.

 

Темпо - КЛ ООД извършва стругарски и фрезови услуги, вулканизация и шлайфане на валове, механична обработка на металорежещи машини, изработване на инструментална екипировка, щанцоване и други операции на 60-тонна преса, ремонта на топлообменници, котли и други съоръжения.

 

Контакти

ТЕМПО - КЛ ООД

Стара Загора, ул. Индустриална 1
042253043
0888192653
042603953