BGRegistar.com

Темподем ЕООД - Продукти

Продукти

От основаването си до днес, Темподем ЕООД e изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Утвърдила и наложила се, като една от водещите компании, производител на разнообразна гама опаковки, каширани изделия и велпапе, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Темподем ЕООД село Труд велпапе

 
Към момента фирмата произвежда и преработва 3 и 5 слойно велпапе - вълни N, Е, В, С, ЕС, ВС и ВЕ. Обособени са технологични линии с до 4 цвята флексопечат за слотерни и щанцовани опаковки, предназначени за хранително-вкусовата, козметичната, фармацевтичната и леката промишленост, както и за сектора електроника и машинни елементи.

 

Темподем ЕООД село Труд Иделия от велпапе

 

Паралелно с производството на велпапе и опаковки с флексопечат, Темподем ЕООД предлага и каширани изделия с пълноцветен печат - индивидуални опаковки, луксозни транспортни опаковки, рекламни дисплеи и стелажи.

 

Темподем ЕООД село Труд Каширани изделия

 
Предлаганите опаковки, стелажи и дисплеи са произведени от екологично чисти материали, 100% рециклируеми, не съдържат вредни вещества и не замърсяват околната среда.


Спазвайки законовите изисквания, поемайки отговорност за опазване на околната среда, за намаляване на замърсяването и вредното въздействие върху нея, Темподем ЕООД произвежда опаковки с грижа за природата.

Контакти

Темподем ЕООД

Труд, ул. Стопански двор № 2
032658965
0887714791