BGRegistar.com

Темподем ЕООД

българска компания за производство на велпапе, българска компания за производство на опаковки, велпапе, изделия от различни типове комбинация от хартия, изработка на изделия от велпапе по поръчка, кашони, препоръчан производител на индивидуални опаковки, препоръчан производител на нестандартни кашони, препоръчан производител на опаковки, препоръчан производител на рекламни дисплеи, препоръчан производител на стелажи, препоръчана фирма за опаковки, препоръчана фирма за производство на велпапе, препоръчана фирма за производство на кашони, препоръчана фирма за производство на опаковки, производител на брандирани стелажи от велпапе, производител на кашони за плодове и зеленчуци, производител на кутии за вино от велпапе, производител на кутии за техника от велпапе, производител на кутии от велпапе за съхранение, производител на луксозни транспортни опаковки, производител на микровелпапе, производител на опаковки с флексопечат, производител на рекламни картонени стелажи, производител на трипластно велпапе, темподем, темподем еоод, темподем село труд, фирма за опаковки село труд, фирма производител на велпапе труд

За нас

Темподем ЕООД село Труд

 

Темподем ЕООД е пазарно ориентирана компания, учредена през 1996 година със седалище село Труд, област Пловдив.

 

Отваря първата частна фабрика за производство на гофриран картон в страната. Обхватът на дейност включва изработка на велпапе и различни опаковки.

 

Производството включва 3 и 5 слойно велпапе - вълни N, Е, В, С, ЕС, ВС и ВЕ. Обособени са технологични линии с до 4 цвята флексопечат за слотерни и щанцовани опаковки, предназначени за хранително-вкусовата, козметичната, фармацевтичната и леката промишленост, както и за сектора електроника и машинни елементи.

 

Паралелно с производството на велпапе и опаковки с флексопечат, Темподем ЕООД предлага и каширани изделия с пълноцветен печат – индивидуални опаковки, луксозни транспортни опаковки, рекламни дисплеи и стелажи.

 

Темподем произвежда и предлага богата гама от различни по конструкция и приложение транспортни, групови и потребителски опаковки от велпапе, дисплеи, стелажи и кутии от каширан вълнообразен картон.

 

Благодарения на дългогодишния опит и познания на най-добрите практики в опаковането, екипът от компетентни специалисти, заети в компанията ще Ви предложи оптимални решения, удовлетворявайки Вашите изисквания и специфични нужди относно опаковки включващи функционалност, здравина, дизайн и конструкция.

 

Опаковките се изработват в кратки срокове, по индивидуални поръчки и осигуряват компактност и опазващо съхранение и транспорт на различни по вид продукти и изделия.

 

Те са леки, дишащи, притежават нужната здравина за подреждане във височина, практични са и се изработват в различни форми, размери и конструкции.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата Темподем ЕООД да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

Контакти

Темподем ЕООД

Труд, ул. Стопански двор № 2
032658965
0887714791