BGRegistar.com

Темподем ЕООД

За нас

Темподем ЕООД село Труд

 

Темподем ЕООД е пазарно ориентирана компания, учредена през 1996 година със седалище село Труд, област Пловдив.

 

Отваря първата частна фабрика за производство на гофриран картон в страната. Обхватът на дейност включва изработака на велпапе и различни опаковки.

 

Производството включва 3 и 5 слойно велпапе - вълни N, Е, В, С, ЕС, ВС и ВЕ. Обособени са технологични линии с до 4 цвята флексопечат за слотерни и щанцовани опаковки, предназначени за хранително-вкусовата, козметичната, фармацевтичната и леката промишленост, както и за сектора електроника и машинни елементи.

 

Паралелно с производството на велпапе и опаковки с флексопечат, Темподем ЕООД предлага и каширани изделия с пълноцветен печат – индивидуални опаковки, луксозни транспортни опаковки, рекламни дисплеи и стелажи.

 

Темподем произвежда и предлага богата гама от различни по конструкция и приложение транспортни, групови и потребителски опаковки от велпапе, дисплеи, стелажи и кутии от каширан вълнообразен картон.

 

Благодарения на дългогодишния опит и познания на най-добрите практики в опаковането, екипът от компетентни специалисти, заети в компанията ще Ви предложи оптимални решения, удовлетворявайки Вашите изисквания и специфични нужди относно опаковки включващи функционалност, здравина, дизайн и конструкция.

 

Опаковките се изработват в кратки срокове, по индивидуални поръчки и осигуряват компактност и опазващо съхранение и транспорт на различни по вид продукти и изделия.

 

Те са леки, дишащи, притежават нужната здравина за подреждане във височина, практични са и се изработват в различни форми, размери и конструкции.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата Темподем ЕООД да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

Контакти

Темподем ЕООД

Труд, ул. Стопански двор № 2
032658965
0887714791