BGRegistar.com

Телеконтрол 99

качествен надзор по време на строителство, качествен надзор при проектиране, качествени консултации в проектирането, качествени консултации в строителството, компетентни консултации в проектирането, компетентни консултации в строителството, компетентни консултации по проблемите на зут, консултант строителен надзор софия, консултации по правни проблеми на строителството, коректна фирма за надзор при проектиране, коректна фирма за строителен надзор софия, надеждна фирма за надзор при проектиране, надеждна фирма за строителен надзор, надзор в строежи с обществено предназначение, надзор в строежи с производствено предназначение, надзор в строителството на жилищни сгради, препоръчайте консултант строителен надзор, препоръчайте фирма за строителен надзор, препоръчан консултант строителен надзор, препоръчана фирма за надзор при проектиране, препоръчана фирма за строителен надзор софия, строителен надзор, строителен надзор в строителството на сгради, телеконтрол 99, телеконтрол 99 консултант строителен надзор, телеконтрол 99 софия, телеконтрол консултант строителен надзор, фирма за надзор по време на строителство, фирма за надзор при проектиране софия, фирма за осъществяване на строителен надзор софия

Информация

ТЕЛЕКОНТРОЛ 99

Телеконтрол 99 ЕООД - строителен надзорТелеконтрол 99 ЕООД е българска компания, учредена през 1999 год. със седалище град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в областта на строителството.

 

Извършва строителен надзор в строителството на жилищни сгради, строежи с обществено и производствено предназначение, в това число телекомуникационни мрежи и съоръжения, смяна предзначението и други.

 

Телеконтрол 99 ЕООД поддържа контакт и работи с широк кръг от специалисти - архитекти и инженери, професионалисти с богат опит и дългогодишен стаж.

 

Квалифицираният екип на дружеството, отлично познава и използва нормативните бази, както в проектирането и строителството, така и при осъществяването на строителния надзор, което гарантира добро качество на извършените услуги.

 

При осъществяване на консултантската дейност, специалистите оказват компетентно съдействие на Възложителите при оформяне и съгласуване на необходимата документация с експлотационни и контролни органи.

 

Телеконтрол 99 ЕООД е член на Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти.

 

Фирмата е регистрирана по ISO 9001:2000.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


Телеконтрол 99 се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Телеконтрол 99 широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Телеконтрол 99 е търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-н Каню Канев в качеството на Управител.

 

Контакти

Телеконтрол 99 ЕООД

София, ул. Българска морава 104
029801614